Jakub Forgács Iné športy

Novinka pre športových nadšencov: V Ľupči štartuje Banskobystrická florbalová liga

Ak vám doteraz v našom meste a okolí chýbali možnosti na športové vyžitie, poteší vás správa o tom, že od novembra tu vzniká nová Banskobystrická hokejbalová liga. Prebiehať bude od novembra do apríla 2014.

Ilustračný obrázok k článku Novinka pre športových nadšencov: V Ľupči štartuje Banskobystrická florbalová liga
Foto: Michala Halásová / Zdroj: Dnes24.sk

Občianske združenie Fair play sports (OZ FPS) sa zameriava na rozvoj florbalu v regióne Banská Bystrica prostredníctvom svojej pravidelnej činnosti a kreatívnych športových podujatí. Patria medzi ne najmä florbalové krúžky pre žiakov základných škôl, Školská florbalová liga pre študentov stredných škôl, Medziuniverzitná florbalová liga pre vysokošolských študentov a Florbal pre všetkých na rekreačnej úrovni, najmä pre dospelých.

Najnovšie k ich aktivitám pribudla aj Banskobystrická florbalová liga, ktorá sa bude hrať v Slovenskej Ľupči od novembra do apríla 2014, počas hokejbalovej prestávky. Poskytuje herné podmienky, ktoré stanovuje aj SZFB, originálne plastové mantinely, licencovaných rozhodcov a rozmery ihriska 38 × 20 m + 1 m priestor za mantinelom ako rezerva pre bezpečnosť. Počet hráčov v tímoch je stanovený na 5 + 1.

Na všetky spomínané aktivity sa môžete prihlásiť formou prihlášky na webovej stránke OZ FPS

Foto: ilustračné

Novinka pre športových nadšencov: V Ľupči odštartovala Banskobystrická florbalov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM