Jakub Forgács Samospráva

Nové pamätihodnosti v meste aj rokovanie o miestnych daniach: V Bystrici prídu na pretras dôležité veci!

Komptentní z vedenia mesta budú opäť rozhodovať o dôležitých veciach. Zisťovali sme, čo bude patriť medzi hlavné body ďalšieho mestského zastupiteľstva.

Ilustračný obrázok k článku Nové pamätihodnosti v meste aj rokovanie o miestnych daniach: V Bystrici prídu na pretras dôležité veci!
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Už čoskor sa zíde vedenie mesta s poslancami a rokovať budú o ďalších dôležitých témach týkajúcich sa nášho mesta. Medzi najhlavnejšie body bude patriť rokovanie o miestnych daniach a poplatku, ktoré v Banskej Bystrici majú platiť od 1. januára 2015, či návrh na vyhlásenie nových pamätihodností a zápis do Zoznamu pamätihodností mes­ta.

Medzi inými sa bude rokovať aj o zriadení Komunitného centra v priestoroch Centra voľného času na Fončorde, na pretras prídu aj zmeny v určení školských obvodov pre základné školy v meste a taktiež návrh na zmenu programového rozpočtu.

To samozrejme nebude všetko. Zasadnutie mestského zastupiteľstva je určené okrem zainteresovaných aj širšej verejnosti, to najbližšie bude už v utorok 28. októbra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM