Jakub Forgács Samospráva

Nosko predstavil svoj tím spolupracovníkov: Kto sa stal novou hovorkyňou či vedúcou kancelárie?

Ich mená sú už známe! Nový primátor Banskej Bystrice síce úraduje už niekoľko týždňov, no svojich spolupracovníkov predstavil iba nedávno. Pozrite, koho si Ján Nosko vybral na posty hovorkyne, vedúcej kancelárie a tlačového tajomníka.

Ilustračný obrázok k článku Nosko predstavil svoj tím spolupracovníkov: Kto sa stal novou hovorkyňou či vedúcou kancelárie?
Zdroj: TASR

Novou hovorkyňou primátora Banskej Bystrice sa stala Zdenka Sekerešová, ktorá už tretí rok spolupracuje so Slovenskou leteckou agentúrou a v rámci Medzinárodných leteckých dní SIAF, kde má na starosti celkovú medializáciu a propagáciu podujatia. „V súčasnosti pôsobím aj ako doktorandka na Fakulte masmediálnej komunikácie Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave,“ uviedla Sekerešová.

Primátor Ján Nosko sa podľa slov hovorkyne dohodol aj na spolupráci s Monikou Pastuchovou, ktorá nastúpila na post vedúcej kancelárie. „V minulosti pôsobila ako rozhlasová moderátorka, neskôr ako hovorkyňa Ivana Saktora i Petra Gogolu, pracovala ako hovorkyňa BBSK pri Vladimírovi Maňkovi. Na novú pozíciu prichádza z odboru komunikácie Slovenskej agentúry životného prostredia,“ povedala Sekerešová.

„Na pozíciu tlačového tajomníka nastúpil Jakub Bubeník, vyštudovaný herec, bývalý dlhoročný redaktor televízie Markíza a súčasný riaditeľ TV Hronka v Banskej Bystrici. V súčasnosti sa pracuje na zmenách v organizačnej štruktúre,“ prezradila hovorkyňa so slovami, že v najbližších dňoch vznikne mediálno-komunikačné oddelenie, ktoré nahradí funkciu tlačového tajomníka. „Celý tím nastúpil na svoje pozície k 1. 1. 2015,“ dodala.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM