Michal Majer Futbal

No Fear stratil prvé body

V ďalších kolách mestských líg malého futbalu sa bolo opäť na čo pozerať. Veľkí favoriti neraz zaváhali, čo mnohokrát zamiešalo karty v tabuľkách. Medzi najzaujímavejšie výsledky patrilo víťazstvo Uniosu nad Jarným vánkom, ale napríklad aj prvá strat

V extralige väčšinu zápasov vyhrali tabuľkovo lepšie postavené tímy. Prekvapenie sa zrodilo jedine v zápase Torpéda Stavbár s Nerou Devils, v ktorom tretí tím tabuľky prehral 2:3. Naopak, predpoklady sa do bodky splnili v zápase prvej Fit Arény s posledným Ikarom, kde vedúci tím tabuľky nastrieľal v druhom polčase až desať gólov a zaslúžene sa tešil z víťazstva 14:3.

V prvej lige sa po týždni opäť odohral zápas tímov z prvej trojky. Tentokrát bol súperom vedúcej MIBA Capanegry druhý tím tabuľky – Godzily. V zápase síce išli do vedenia Godzily, vyhrávali 2:0 aj 3:1, ale postupom času sa skóre otočilo v prospech technicky zdatnejších hráčov Capanegry, ktorí si ďalším dôležitým víťazstvom proti zdatnému súperovi upevnili svoju pozíciu na čele tabuľky. V ostatných zápasoch k veľkým prekvapeniam nedošlo.

To však neplatilo v druhej lige. V nej sa podarilo zakopnúť tretiemu Jarnému vánku s Uniosom. Až šestnásty tím tabuľky si rozhodujúci, trojgólový náskok vypracoval už do prestávky a druhý polčas sa mu už podarilo ubrániť cenné víťazstvo. Na ťažkého súpera narazil aj prvý tím tabuľky No Fear, ktorý doteraz nestratil ani bod. To však už po poslednom kole neplatí, keď len remizoval so štvrtým Electric Blue. Toto zaváhanie využil druhý Hellius, ktorý sa bodovo dotiahol na svojho najväčšieho konkurenta.

V tretej lige sa odohrali dva súboje tímov z horných poschodí tabuľky. V prvom z nich dokázal šiesty VKK relatívne pohodlne triumfovať nad druhým Multivitamínom 8:3. V druhom zaujímavom zápase sa stretli tímy, ktoré v doterajšom priebehu súťaže nazbierali rovnaký počet bodov – Alcatraz a Dan FC. Z tohto súboja nakoniec vyšiel víťazne Dan FC, ktorý o osude zápasu rozhodol už v prvom polčase, ktorý vyhral 6:0.

Vo 4.A lige sa premiešalo poradie na vrchole tabuľky. Prvý Flaty totiž prehral s Hronsek Stars a vďaka tejto strate bodov sa cez neho pretlačili ako Fox Creed, tak aj FK Plus, ktorí vo svojich zápasoch nezaváhali.

Vo 4.B lige skončili zápasy víťazstvami tabuľkových favoritov, jedine ANK Pegi hladko podľahlo siedmemu Vikingu Stavanger. Umožnilo tak tímu Mančaftu bodovo sa dotiahnuť na ich druhé miesto.

Vo 4.C lige sa nečakala prehra Barumky s Dromedármi, ale zaujímavý zápas odohral aj zatiaľ suverén 4.C ligy Tigers United, ktorý sa natrápil s Erimou ´98. Tá ešte po polčase vyhrávala 2:1, ale v druhej časti hry tigre zapli na vyššie obrátky a zápas otočili. Naďalej tak ostávajú vo svojej lige bez straty jediného bodu.

Vo 4.D lige sa šokujúce výsledky neobjavili, zaujala však výhra ôsmej Modrej Partičky nad štvrtými Red Dragons, ktorých medzi sebou delilo v tabuľke 10 bodov. V súboji druhého s tretím, Maxa a Pingošov, sa horšiemu tímu nepodarilo stiahnuť náskok na vedúcu dvojicu. Naopak, aj vďaka prehre Red Dragons sa tím Maxo ešte viac odpútal od prenasledovateľov.

S našou kamerou sme sa vybrali na jeden z najzaujímavejších zápasov tohto kola medzi prvým a druhým tímom 1. ligy. Zápas priniesol množstvo zaujímavých momentov, kurióznych gólov aj pekných akcií, ktoré milovníkom malého futbalu určite ulahodia. Zosumarizované výsledky a tabuľky z jednotlivých líg nájdete vo fotogalérii.

mm

No Fear stratil prvé body
1
Galéria
futbalbbnew
23
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM