Tlačové správy

Nezostali len pri kúpaní: Prečítajte si, aké iné aktivity môžete vyskúšať v Kováčovej!

Opäť raz zavítame do najbližšieho aquaparku v regióne a pozrieme sa, ako v ňom prebiehajú prázdniny a letná sezóna. Čo všetko okrem samotného kúpania môžete očakávať?

Ilustračný obrázok k článku Nezostali len pri kúpaní: Prečítajte si, aké iné aktivity môžete vyskúšať  v Kováčovej!
Zdroj: Dnes24.sk

V Holidayparku Kováčová to žije, okrem toho, že majú každý deň bohatý animačný program pre deti, zrealizovali už aj niekoľko pekných akcií. Jednou z nich bol napríklad minulo víkendový turnaj v plážovom volejbale – už druhý ročník Holidaypark Beach Volley Cup- u. Ihriská pre plážový volejbal sú v Holidayparku dve, nachádzajú sa v hornej časti areálu, nad bufetom Tobogán.

Pre túto letnú sezónu Holidaypark sľuboval nejaké novinky. Tou novinkou je krásny nový outdoorový Fit Park, v ktorom si môže každý zacvičiť na fitness strojoch. Dokopy je v ňom 10 posilňovacích strojov a jeden masážny stroj. Fit Park sa nachádza v príjemnom tieni borovicového lesoparku, hneď vedľa bufetu Pod borovicou. Na každom stroji je znázornené, ktoré svalstvo a ako treba na danom stroji precvičovať. Ak by ste však mali záujem o inštruovaný tréning, ten prebieha každý štvrtok o 15.00 hod. pod dohľadom skúseného fitness trenéra.

Z ďalších športových aktivít, ktoré Holidaypark Kováčová ponúka, je to napríklad ****jóga, ktorá býva vždy v pondelky o 10.00 a o 14.00 hod., tiež vo Fit Parku. V stredy o 11.00 sa pravidelne cvičí originál Aqua Zumba s certifikovanou lektorkou Zuzkou. A každý piatok o 17.00 hod. sa môžete zapojiť do tréningu na trampolínkach, tzv. jumping, ktorý predcvičuje skúsená cvičiteľka Janka.

Takže keď to tak zosumarizujeme, v Holidayparku Kováčová môžete okrem relaxu a zábavy v bazénoch s termálnou liečivou vodou zažiť aj športové vyžitie, zahrať si plážový volejbal, zaskákať si jumping, zacvičiť jógu alebo s fitness trenérom (alebo aj bez neho) v novom Fit Parku, alebo si môžete zatancovať Aqua Zumbu v bazéne.

Okrem toho nezabúdajte na pravidelný aquagym, ktorý sa cvičí každý deň dvakrát. Harmonogram aktivít nájdete na www.holidaypark.sk

Ak by ste chceli všetky tieto aktivity vyskúšať v jeden deň, Holidaypark Kováčová vás pozýva na Aqua Fit Víkend, ktorý bude 25. – 26.7. a potom 29. – 30. 8. V tieto dni bude Holidaypark Kováčová plný športu a zábavy. Cvičiť sa bude jumping, jóga, latino fit, aqua zumba, dokonca pribudnú aj stroje na spinning.

Počas leta sú pripravené v Holidayparku aj ďalšie atraktívne podujatia, napríklad v sobotu 8.8. bude prebiehať pretek modelov áut na diaľkové ovládanie.

Samozrejme Holidaypark nezabúda na svojich najmenších návštevníkov. Tí sa každý víkend zabavia počas tematických animácií, počas blížiaceho sa víkendu 18. – 19. 7. budú deti hľadať poklad. Indície k miestu, kde je ukrytý, budú umiestnené po celom areáli a v hľadaní deťom bude pomáhať Káčer Kováč, maskot Holidayparku Kováčová. A počas júlového Aqua Fit Víkendu si tiež deti prídu na svoje, je pre nich pripravená detská olympiáda – prvý ročník Kováčolympiády.

Vyzerá to tak, že toto leto sa v Holidayparku Kováčová nudiť nebudete.

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Nezostali len pri kúpaní: Prečítajte si, aké iné aktivity môžete vyskúšať  v Kov
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM