Ivana Kováčiková Rôzne

Neobyčajná policajná akcia v Bystrici. Deti budú známkovať prácu mužov zákona

Zásah pohotovostného útvaru či činnosť služobnej kynológie. V centre mesta sa dočkáme nevšedného podujatia. Čo si pre najmenších Bystričanov pripravili policajti?

Ilustračný obrázok k článku Neobyčajná policajná akcia v Bystrici. Deti budú známkovať prácu mužov zákona
Foto: Ivana Kováčiková / Zdroj: Dnes24.sk

V stredu sa uskutoční podujatie „Polícia deťom – vysvedčenie“, ktorej cieľom bude predstaviť a priblížiť prácu polície. Všetci nadšenci policajných jednotiek sa stretnú na Námestí SNP v čase od 10:00 do 12:00. Organizátori pripravili pre deti, ale i pre dospelých návštevníkov pútavý program.

„Nebudú chýbať ukážky zásahu pohotovostného policajného útvaru, ukážky z činnosti poriadkovej jednotky a služobnej kynológie. V rámci programu bližšie predstavia prácu kriminalistického a expertízneho ústavu. Diváci si budú môcť pozrieť policajný výstroj a výzbroj, ako aj vnútro motorových vozidiel polície,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Deti budú mať možnosť, oboznámiť sa aj s prácou kriminalistického technika. „Počas akcie budú môcť deti oznámkovať prácu polície s možnosťou získať originálny darček s logom,“ dodala Faltániová.

Čítajte tiež:

Letné kino na bystrickom amfiteátri odhalilo lákadlá. V PROGRAME aj európsky unikát

FOTO: Silné momenty na bystrickom Mestskom úrade. Formálnosť nahradili úprimné objatia

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM