Tlačové správy

Nenechajte vaše auto napospas, môže vás to stáť nemalé peniaze

Ako často jazdíte autom? Viete kedy vám končí STK a EK? Kedy ísť vymeniť olej, prihlásiť alebo odhlásiť vozidlo?Čo všetko je spojené s prevádzkou automobilov?

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte vaše auto napospas, môže vás to stáť nemalé peniaze
Zdroj: Vimeo.com

Toto sú otázky, ktoré sa rozhodla vyriešiť Banskobystrická spoločnosť ADRIM.

Pre svojich klientov pripravila novú službu dispečing, ktorá má tvoriť oporu každému, kto je odkázaný na každodennú jazdu na svojom aute.

„Pri dnešnom zhone a celkovo uponáhľanej dobe sa dnes už pravidelne stáva, že zabúdame na dôležité veci súvisiace s prevádzkou našich aut.V poslednom roku sme zaznamenali viacero prípadov, kedy naši klienti zabudli na termín STK a vďaka prepojeniu informačných systémov nastali nepríjemnosti a finančné sankcie.Preto, aby sa naši dlhoročný klienti nedostávali do týchto nepríjemných situácií, rozhodli sme sa o zavedenie služby DISPEČING, ktorá tvorí oporu vodičom, čo sú na pomoc svojho auta zvyknutí,“ hovorí Ján Bezrouk, vedúci dispečingu spoločnosti ADRIM.

Služba dispečing, ktorá je u západných susedov braná ako samozrejmosť, obsahuje okrem bezplatného poradenstva a právneho servisu v prípade núdze aj poskytnutie náhradného vozidla pri poistnej udalosti, alebo nefunkčnosti vášho vozidla, kompletnú správu a dohľad nad životným cyklom vášho vozidla, tak aby ste boli v každom ohľade chránený od zbytočného navyšovania nákladov na prevádzku vášho vozidla.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500