Monika Obrtalová Futbal

Nenechajte si ujsť superfinále v malom futbale!

Mestská únia malého futbalu v Banskej Bystrici pozýva všetkých priaznivcov tejto hry na ďalší ročník Superpohára 2011. Ten sa uskutoční v sobotu 25. júna od 9.00 hodiny v Športovej hale na Štiavničkách. V štyroch stretnutiach sa divákom predstavia dv

V prvom stretnutí turnaja o 9.00 hodine na seba narazia obhajca titulu a horúci favorit na zisk prvenstva Fit Aréna s víťazom I. ligy – mužstvom MIBA Capanegra. Ich posledné stretnutie na Pohári jesenných majstrov sa skončilo tesnou výhrou Fit Arény 2:1 (g. M. Jobko, P. Stacho – L. Berec). Vyrovnané stretnutie sa očakáva aj v sobotu, záležať však bude hlavne na tom, v akom zložení obe mužstvá na otváracie stretnutie nastúpia.

Druhé stretnutie o 10.00 hodine už bude patriť 2. mužstvu aktuálnej extraligovej sezóny Torpédu Stavbár a čerstvému víťazovi Mestského pohára a víťazovi II. ligy – tímu No Fear. Obe mužstvá sa v poslednom oficiálnom vystúpení, rovnako na Pohári jesenných majstrov, rozišli po zmierlivej remíze 2:2 (g. I. Tišliar, M. Kováč – L. Klibáni, T. Pažout). Porazené mužstvá sa stretnú v súboji o konečné tretie miesto (o 11.00 hodine) a úspešnejšie celky v stretnutí o víťaza Superpohára 2011 presne napoludnie.

Všetky stretnutia sa hrajú 2 × 25 minút a na turnaji platia extraligové pravidlá. Hráči môžu nastúpiť výlučne v halovej obuvi. Po skončení finálového stretnutia bude nasledovať slávnostné odovzdanie cien najlepším mužstvám sezóny 2010/2011 (Fit Aréna, MIBA Capanegra, No Fear, Viťo Team, Kotalští orli/Gardena´96, Fox Creed, Tigers United, Maxo) a strelcov jednotlivých líg (Ivan Hamšík (Nera Devils), Andrej Dubovický (Godzily), Richard Kapustík (North Stars), Pavol Zlevský (VKK), Michal Miškuf (FK Plus), Oliver Peško (FD Mančaft), Stanislav Václavík (Tigers United) a Miroslav Ivanič (Priechod).

Zdroj: MÚMF Foto: Milo Hlaváček

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM