Jakub Forgács Rôzne Správy

Nenechajte si ujsť: Leto v Podlaviciach s bohatým programom aj susedskou burzou

Vyvrcholenie leta ako sa patrí! Bystričanov spojí krásna akcia priamo na sídlisku. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte si ujsť: Leto v Podlaviciach s bohatým programom aj susedskou burzou
12
Galéria
Zdroj: TASR

Leto v Bystrici vyvrcholí krásnou akciou. V piatok, 25. augusta 2017, vás čaká bohatý program od 16:00 do 18:30 v kultúrnom dome v Podlaviciach. Podujatie Leto v Podlaviciach je určené pre všetky vekové kategórie, pre malých i veľkých, rodičov i seniorov. V kultúrnom dome nájdete zaujímavé stanovištia, ktoré si pre vás pripravili organizátori spolu s ďalšími organizáciami.

“Materské centrum Podlavice poteší všetky gazdinky zastavením sa pri stanovisku s lekvármi a džemami. Ochutnávka višňového na kúsku chlebíka ulahodí svojou trpkou chuťou. Domáca výroba je zaručená a výmena receptov je samozrejmosťou. Každý, kto príde aj s netradičným lekvárom, je vítaný. Mamičky budú mať tak inšpiráciu aj pochutenie v jednom,” uvádza Katarína Fíglová z Materského centra Podlavice.

Občianske združenie EnviroFuture si pripravilo pre návštevníkov dieľne pod názvom „recy-veci“ a tipy a triky pre EKOdomácnosť. „Súčasťou podujatia bude aj susedská burza. Miesto toho, aby ste veci ako oblečenie, knižky, bižutériu, kabelky, ktoré už nepotrebujete, ale sú zachovalé, vyhodili do kontajnera, dajte im druhú šancu a doneste ich na susedskú burzu,“ dopĺňa Eva Ščepková z EnviroFuture.

„Stanovisko Materského centra Podlavice s omaľovánkami prenesie deti do letného sveta zábavného kreslenia. Nebude sa vyfarbovať iba pastelkami, ale aj voskovkami, farbami, farebnými lepidlami a užívať si tak leto kreatívne podľa nálady a chuti,“ dopĺňa Katarína Fíglová. O ekologickej doprave a jej užitočnosti v mestskej časti Podlavice príde porozprávať Andrea Štulajterová z Občianskej cykloiniciatívy Banská Bystrica. V rámci podujatia bude aj ochutnávka bylinkových čajov a Kristián z Active studia vás naučí ako zdravo žiť. O 17:30 čaká návštevníkov minitombola s peknými cenami.

V OBRAZOCH: Leto v uliciach Banskej Bystrice
12
Galéria
Foto: Jaroslav Dodok / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM