Jakub Forgács Krimi

Nehoda na R1 medzi Zvolenom a Bystricou. Kia vo zvodidlách a zranená vodička!

Zrážka Škody s Kiou na rýchlostnej ceste R1. Podľa slov polície vodička preradila do druhého pruhu a došlo k nehode. Čo sa stalo na mieste?

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na R1 medzi Zvolenom a Bystricou. Kia vo zvodidlách a zranená vodička!
Zdroj: TASR

„V utorok v čase okolo 17:45 došlo na rýchlostnej ceste R1 k dopravnej nehode tak, že vodič (27) zo Zvolena viedol Škodu Octavia po rýchlostnej ceste R1 v smere jazdy Zvolen – Banská Bystrica,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

Čítajte tiež: Nehoda na R1 pri Zvolene: Auto vo zvodidlách, na mieste 12 hasičov

„Išiel v ľavom jazdnom pruhu, kde sa pred jeho vozidlo náhle, spoza neznámeho nákladného vozidla idúceho v pravom jazdnom pruhu, ktoré predchádzal, z doposiaľ nezistených príčin preradila z pravého jazdného pruhu Kia Rio, ktorú viedla vodička (20) zo Zvolena,“ pokračovala hovorkyňa.

„Následkom toho došlo k zrážke týchto vozidiel, pričom Kia následne narazila do zvodidiel umiestnených na ľavej strane cesty R1, ktoré sa nárazom poškodili a vozidlo zostalo po dopravnej nehode stáť v nepojazdnom stave na ľavej krajnici,“ povedala Petrovičová s tým, že vozidlo Škoda Octavia zostalo stáť v nepojazdnom stave na pravej krajnici cesty.

„Následkom dopravnej nehody došlo k ľahkému zraneniu vodičky, ktorá bola prevezená do nemocnice vo Zvolene. Požitie alkoholického nápoja bolo u oboch vodičov vylúčené vykonaním dychových skúšok s negatívnym výsledkom,“ dodala hovorkyňa. Pri dopravnej nehode vznikla škoda na vozidlách a verejnoprospešnom zariadení, predbežne odhadnutá na 13 000 eur.

Foto: ilustračné

Dopravná polícia
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM