Jakub Forgács Krimi

Nehoda na priechode pri bystrickej Poliklinike. Polícia pátra po vodičovi, ktorý zrazil chodca!

Podľa slov polície mal vodič kolíziu s chodcom a z miesta nehody odišiel. Muži zákona prosia o pomoc svedkov, ktorí videli, ako k zrážke došlo!

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na priechode pri bystrickej Poliklinike. Polícia pátra po vodičovi, ktorý zrazil chodca!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Banskej Bystrici objasňuje dopravnú nehodu. Stala sa v utorok v ranných hodinách, na priechode pre chodcov na ulici Československej armády pri Poliklinike v smere na Námestie Slobody v Banskej Bystrici. „Žiadame občanov o súčinnosť pri pátraní po motorovom vozidle neznámej výrobnej značky, nezisteného evidenčného čísla, ktorého vodič mal zaviniť dopravnú nehodu,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Vodič neznámeho motorového vozidla mal kolíziu s chodcom, vec neoznámil a z miesta nehody odišiel,“ pokračovala hovorkyňa.

„Prosíme svedkov tejto dopravnej nehody, aby nám poskytli akékoľvek informácie, ktoré by nám pomohli nehodu objasniť,“ dodala Faltániová so slovami, že ozvať sa môžu telefonicky na t. č. 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM