Jakub Forgács Krimi

Nehoda na obchvate: Vodička (35) tvrdila, že ju z auta vyhodil bin Ládin

Kurióznu nehodu vyšetrovala polícia počas víkendu na banskobystrickom obchvate. Vodička osobného auta narazila do pred ňou idúceho vozidla, ktoré sa prevrátilo na strechu a z miesta nehody ušla. Po zadržaní tvrdila, že ju z auta vyhodil Usáma bin Ládin.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na obchvate: Vodička (35) tvrdila, že ju z auta vyhodil bin Ládin
Zdroj: Dnes24.sk

Okolnosti nehody, ku ktorej došlo v sobotu, stále preverujú policajti. Nepotvrdilo sa, že by žena bola pod vplyvom alkoholu. Pri dychovej skúške sa nepotvrdila prítomnosť alkoholu. Preto bol nariadený odber krvi, aby sa zistila prípadná prítomnosť iných omamných látok, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Vašková.

35-ročná žena podľa polície neprispôsobila rýchlosť stavu vozovky a svojim schopnostiam, čo bolo pravdepodobnou príčinou dopravnej kolízie. „Po náraze do auta pred ňou pokračovala žena v jazde ešte približne päť kilometrov a potom vyskočila za jazdy. Policajtom tvrdila, že ju z auta vyhodil Usáma bin Ládin,“ uviedla hovorkyňa.

Žene hrozia za dopravnú kolíziu sankcie. „Kvalifikácia priestupku však bude závisieť od výsledkov rozboru krvi,“ dodala na záver Vašková. Policajti budú pravdepodobne skúmať aj psychický stav vodičky.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM