Jakub Forgács Krimi

Nehoda na ceste I/66 pri Ľupči. Hasiči museli vystrihovať zakliesnenú osobu!

Po zrážke Renaultu s Volkswagenom skončili podľa slov hasičov obe autá mimo cesty. Na mieste boli až traja zranení. Čítajte bližšie podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na ceste I/66 pri Ľupči. Hasiči museli vystrihovať zakliesnenú osobu!
Zdroj: TASR

„V stredu okolo 17:10 na ceste I/66 pri Slovenskej Ľupči vodič (32) z Brezna na Renaulte Clio prešiel plynule do protismeru a narazil do oproti idúceho Volkswagenu Tiguan, ktorý viedla vodička (39) z Dolnej Stredy,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„Autá boli po príchode hasičov mimo vozovky a bol nutný aj zákrok, na vystrihnutie zakliesnenej osoby. Vodička bola ošetrená hasičmi zo sanitného automobilu a odvezená na ošetrenia. Muži z druhého auta boli dobúchaní, tak ich záchranka tiež odviezla do nemocnice na pozorovanie,“ doplnil Dušan Mlynárik z operačného strediska hasičov.

„Pri vodičke bola dychová skúška na alkohol negatívna. Pri vodičovi z Brezna bol nariadený odber krvi na zistenie alkoholu. Zranenia zatiaľ predbežne vyzerajú na tri ľahké, lebo vodič Renaultu mal ešte aj spolujazdca,“ pokračovala hovorkyňa.

„Škoda bola predbežne odhadnutá na 19 000 eur na obidvoch vozidlách,“ dodala Pertrovičová so slovami, že dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Čítajte tiež:

Pri Bystrici sa Octavia zrazila s kamiónom. Štvorčlenná rodina skončila s autom mimo cesty!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM