Jakub Forgács Krimi

Nehoda autobusu pri Bystrici: EXKLUZÍVNE svedectvo cestujúceho, toto zažil na vlastnej koži!

Hrozivú zrážku, po ktorej skončil autobus v priekope, zažil na vlastnej koži. Mladý pasažier (20) vyrozprával, ako si pamätá na nehodu, ktorá sa udiala neďaleko Banskej Bystrice. Takto ju zachytil na autentických záberoch!

Ilustračný obrázok k článku Nehoda autobusu pri Bystrici: EXKLUZÍVNE svedectvo cestujúceho, toto zažil na vlastnej koži!
Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu popoludní došlo neďaleko Banskej Bystrice k zrážke autobusu s Opelom Insignia. Ako pre spravodajský portál Bystrica 24 v utorok ráno uviedla krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, „obe vozidlá skončili po náraze v priekope.“::http://bystrica.dnes24.sk/…tromu-222389

Podarilo sa nám získať exkluzívne svedectvo od mladíka, ktorý sedel v čase zrážky v autobuse. „Bol som u kamarátky na víkend a išiel som domov zo Zvolena do Ružomberka. Za Banskou Bystricou, pred Starými Horami, sa to stalo,“ začal svoje rozprávanie Ružomberčan Filip Stripský (20).

„Sedel som úplne vzadu a už sa mi trochu driemalo a len som zrazu počul silný náraz. To ma prebralo, chytil som sa pevne za sedadlo predo mnou a potom to dosť silno hrmotilo, sklo vpredu lietalo a celkom dlho trvalo, kým sme zastali,“ pokračoval Filip.

„Nikomu sa nič vážne nestalo, iba vpredu mali zo dvaja ľudia krvavú tvár, čo ich sklo porezalo. Šofér hneď povedal, aby všetci rýchlo vyšli von, aby to náhodou nebuchlo a o chvíľu už prišla sanitka, polícia a hasiči o polhodinu od havárie,“ povedal so slovami, že šofér vybavil náhradný autobus zo Zvolena, ale kým prišiel, tak Filip odišiel do Ružomberka autom s priateľom jedného dievčaťa, ktoré bola tiež v autobuse.

V našej fotogalérii si môžete pozrieť zábery z miesta nehody tak, ako ich zachytil mladý pasažier autobusu priamo na mieste

Foto: Filip Stripský

Hrozivé zábery z miesta nehody: Autobus skončil po náraze v priekope
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM