Jakub Forgács Rôzne

Nasťa Kuzminová zachytená na FOTO, ako ju nepoznáte: V maskáčoch a so samopalom v ruke!

Našu zlatú olympijskú medailistku Nasťu Kuzminovú väčšinou vidíme na tratiach v športovom oblečení alebo v posledných mesiacoch v civile, s jej malou dcérkou Oliviou. Najnovšie sa však ukázala vo vskutku netradičnom outfite.

Ilustračný obrázok k článku Nasťa Kuzminová zachytená na FOTO, ako ju nepoznáte: V maskáčoch a so samopalom v ruke!
Zdroj: Dnes24.sk

Iba prednedávnom sme vám priniesli fotografiu, na ktorej sa Nasťa Kuzminová pochválila svojou malou dcérkou Oliviou. Hrdá mamička ju zavesila na svoju facebookovú stránku. Teraz na ňu postla ďalší záber, ktorý zlatú olympijskú medailistku zachytáva v skutočne netypickom outfite, v maskáčovom oblečení a so samopalom v rukách. Čo bolo vo veci?

Športovci ‪Vojenského športového centra ‎Dukla Banská Bystrica‬ absolvovali v termíne 25. – 27. november 2015 počas športového projektu ‪Dukla Elite Team‬ záťažový test zameraný na diferenciáciu mentálnej záťaže a prepojenie fyzického výkonu s výcvikom elitných zložiek Ozbrojených síl Slovenskej republiky pod dohľadom skúsených vojenských inštruktorov Odboru špeciálneho výcviku Centra výcviku Lešť.

„Takto sme vyzerali počas výcviku na Lešti. Žiaľ, nebola som tam po celý čas, ale pár aktivít som zažila spolu s ostatnými športovcami. Mojou podporou bol manžel Daniel, ktorý namiesto mňa bežal aj prekážkovú dráhu, lebo pre kojacu matku táto aktivita nebola moc vhodná,“ napísala k fotografiám na svojom facebookovom profile Kuzminová.

V netradičnom outfite, v maskáčovom oblečení a so samopalom v rukách, si zlatú Nasťu môžete pozrieť v našej fotogalérii!

Čítajte tiež:

Nasťa Kuzminová sa pochválila rozkošnou FOTO: Toto je moja malá princeznička!

Foto: archív Nasti Kuzminovej

Netradičný outfit zlatej olympijskej medailistky: Takto ste Nasťu ešte nevideli
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM