Jakub Forgács Rôzne Správy

Najväčšia oslava Dňa matiek v Bystrici. Míľa pre mamu láka pestrým PROGRAMOM

Vystúpenia, sokoliari, skákacie hrady aj koncert kapely Traband. Pozrite, čo všetko prinesie tohtoročná Míľa pre mamu!

Ilustračný obrázok k článku Najväčšia oslava Dňa matiek v Bystrici. Míľa pre mamu láka pestrým PROGRAMOM
5
Galéria
Zdroj: TASR

Materské centrum Mamina a Rodinné centrum Hviezdička pozývajú na najväčšiu oslavu Dňa matiek. V sobotu 12. mája 2018 o 15:00 odštartuje Míľa pre mamu svoj 15. ročník v Mestskom parku pri Striebornom námestí.

Bohatý program, ktorý moderuje Mariana Kovačechová, začne registráciou účastníkov Míľovej prechádzky. Ďalej budú nasledovať vystúpenie detí zo ZŠ Sitnianskej, detí a rodičov z hudobnej školy Yamaha, Baby salsa vystúpenie mamičiek z Rodinného centra Hviezdička. Po otvorení Míľovej prechádzky vystúpia Deti z CVČ Havranské – Radvanské hviezdy s muzikálom Harlekýn. Po ukončení registrácie účastníkov o 17:00 a vyhlásení výsledkov bude tombola.

Počas celého podujatia bude prebiehať FitMamina Strollering preteky kočíkov v rýchlej chôdzi na 100 m, ktorých výsledky vyhlásia na pódiu. Na záver podujatia sa môžete tešiť na koncert skupiny Traband.

Pripravené sú aj sprievodné aktivity, kde sa môžete tešiť na skákacie hrady, cukrovú vatu, maľovanie na tvár, líčenie a diagnostiku pleti od Oriflame, zábavné stanovištia pre deti, Červený kríž, líčenie, pohybové aktivity a prekážkové dráhy, sokoliarov, jazdu na koňoch, dielničky pre deti, zbierku na podporu centier „Ďakujem, že si mama“, darček pre každú mamičku.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Míľa pre mamu
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM