Jakub Forgács Rôzne Správy

Najväčšia akcia svojho druhu v Bystrici. Zažijeme nočné stretnutie nadšencov tuningu

Učarovali vám silné motory a nadupané stroje? Potom si nenechajte ujsť jedinečnú príležitosť, vychutnať si ich vo veľkom priamo pod Urpínom.

Ilustračný obrázok k článku Najväčšia akcia svojho druhu v Bystrici. Zažijeme nočné stretnutie nadšencov tuningu
30
Galéria
Zdroj: CarFamily

Nadšenci tuningu si prídu na svoje už na prelome mesiacov. V piatok 31. marca o 21:00 sa na parkovisku pred hypermarketom Tesco v Banskej Bystrici už po druhýkrát chystá akcia Tuning nie je zločin 2017. V októbri 2016 sa akcie na rovnakom mieste zúčastnilo vyše 600 účastníkov.

„Tento zraz organizujeme po druhýkrát v Banskej Bystrici, nakoľko minuloročná atmosféra prekonala všetky naše očakávania práve tam. Je to určite najväčšia akcia tohto druhu,“ povedal pre spravodajský portál Bystrica 24 Robert Matúš z Garage Slovakia.

„Pre účastníkov sme si pripravili súťaže v zručnosti o vecné ceny. Očakávame pokojný priebeh, nakoľko sa bude akcia konať na súkromnom pozemku so zazmluvneným prenájmom s istými podmienkami užívania tejto plochy,“ pokračoval.

Ako poznamenal Matúš, ťažko odhadovať návštevnosť kedže „čísla“ sú takmer dvojnásobné ako minulý rok. „Všetko sa bude odvíjať od premyslenej organizácie a hlavne od počasia,“ dodal na záver.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery z prvej akcie Tuning nie je zločin, ktorá sa minulý rok konala v Bystrici!

V OBRAZOCH: Bystrica zažila nočný tuning zraz
30
Galéria
Zdroj: CarFamily
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM