Tlačové správy

Najobľúbenejším obdobím na kúpeľný pobyt je pre seniorov jeseň

Jeseň je pre seniorov, ale aj mnohých ďalších klientov, najobľúbenejším obdobím na návštevu Bardejovských kúpeľov. Počasie už netrápi vysokými teplotami a jesenné parky a lesy v okolí sú ideálnym miestom na prechádzky, výlety a hubárčenie.

Ilustračný obrázok k článku Najobľúbenejším obdobím na kúpeľný pobyt je pre seniorov jeseň
Zdroj: Dnes24.sk

Preto, okrem pobytov hradených od poisťovní, zvýšený záujem o kúpele prejavujú samoplatcovia. Hlavné kúpeľné kapacity v hoteloch Ozón a Astória sú aj po skončení letnej kúpeľnej sezóny takmer vypredané a záujem o hotely a vilky neutícha ani v tomto období. Prispievajú k tomu aj atraktívne pobyty šité na mieru rôznym cieľovým skupinám. Patria k nim pobyt SENIOR ŠPECIÁL pre klientov nad 60 rokov a držiteľov preukazu ZŤP, platný do Vianoc, či liečebný pobyt LETO končiaci 30. septembra, alebo pobyty FAMILY pre rodiny s deťmi a WELLNESS VITALITY platné do konca októbra. Informovala o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov Tamara Šatanková.

,,Všetky pobyty obsahujú ubytovanie, plnú penziu, alebo polpenziu, vstupy do wellness zdarma a 3-krát denne pitné kúry na kolonáde. SENIOR ŠPECIÁL zahŕňa ešte navyše napríklad lekárske konzultácie a 2-krát denne procedúry. Cena jedného prenocovania pri tomto pobyte vyjde od 31 EUR na osobu a noc v dvojposteľovej izbe vo Vilke Eva, po 42 EUR za noc v jednolôžkovej izbe v hoteli Ozón. Klientom ponúkame rozličné bonusy, vernostné zľavy za opakované návštevy, zvýhodnené ceny za transfer z letiska, zľavy na doplnkové služby, kultúrne podujatia, koncerty, organizujeme výlety do okolia a pod.,“ konštatovala T. Šatanková.

Zdôraznila, že za prvých 8 mesiacov roku 2013 hodnotí návštevnosť v Bardejovských kúpeľoch veľmi pozitívne. Stúpol počet nielen slovenských, ale aj zahraničných klientov. ,,V porovnaní s rovnakým obdobím minulého roka sme zaznamenali nárast slovenskej klientely o takmer 22 % a zahraničných klientov sme mali viac až o 30 %. Podpísala sa pod to aj modernizácia kúpeľov, vlaňajšie otvorenie wellness centra a naše PR a marketingové aktivity. Prezentujeme Bardejovské kúpele ako jedinečné miesto na liečbu, oddych a aktívne trávenie voľného času. Nezanedbávame však ani akcie pre ďalšie skupiny návštevníkov, pre ktoré sú kúpele cieľom jednodňovej turistiky a miestom aktívneho oddychu“, uzavrela T. Šatanková.

Bardejovské kúpele patria k trom najobľúbenejším, najnavštevovanejším a počtom 860 používaných lôžok k najväčším slovenským kúpeľom. V roku 2012 zamestnávali priemerne 265 osôb. Rozprestierajú sa na ploche 31 hektárov a vo vlastníctve spoločnosti je 34 objektov. Podľa zahraničných expertov majú Bardejovské kúpele najlepšie minerálne pitné pramene na Slovensku, podobné zložením prameňom vo francúzskom Vichy. Bardejovská minerálna voda je prírodná-liečivá, slabo až stredne mineralizovaná, hydrogén uhličitanovo-chloridová, sodná, železitá uhličitá, studená, hypotonická, so zvýšeným obsahom kyseliny boritej. Zo všetkých slovenských kúpeľov majú Bardejovské najširšie indikačné zameranie. Liečia sa tu onkologické choroby, choroby obehového a tráviaceho ústrojenstva, choroby z poruchy látkovej výmeny a žliaz s vnútornou sekréciou, netuberkulózne choroby dýchacích ciest, choroby z povolania, ochorenia obličiek a močových ciest, choroby pohybového ústrojenstva, ženské a nervové ochorenia.

Viac informácií na : www.kupele-bj.sk

Centrálne rezervačné oddelenie:
Tel.: 054/477 4346, 477 2717 Fax: 054/472 3549
E-mail: rezervacie@kupele-bj.skpk@kupele-bj.sk

Bardejovské kúpele v jeseni
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM