Tlačové správy

Najnovšie číslo magazínu TRENDY BÝVANIE je práve v predaji

Najnovšie vydanie magazínu TRENDY BÝVANIE prináša informácie o tom, ako vyšperkovať svoju obývačku pomocou prírodných materiálov, vďaka kameňu zažijete noblesu a luxus v kuchyni a ochutnáte „surovosť“ masívu v jedálni.

Ilustračný obrázok k článku Najnovšie číslo magazínu TRENDY BÝVANIE je práve v predaji
Zdroj: Agentúra Paperlife

Zahrejete sa v kúpeľni vybavenou drevenou vaňou a umývadlom a poradia vám ako zariadiť spálňu, aby ste sa v nej cítili ako v alpskom hoteli. Inšpirovať sa pritom môžete reportážou z 5-hviezdičkového chaletu situovanom v prostredí malebných švajčiarskych hôr.

Horský luxus magazínu TRENDY BÝVANIE plný redakčných článkov a zaujímavých informácií je práve v predaji. Na 132 stranách vám prináša trendovú architektúru, nadčasový interiérový dizajn a tipy na zdravé, ekologické a úsporné bývanie, ktoré je tento krát zladené v horskom štýle. Jedinečné prvky a motívy tohto dizajnu sú dôsledne predstavené v štyroch rubrikách s dôrazom na precízny obsah, ktorý je spolu s pútavou grafikou zárukou prvotriednych inšpirácii pre bývanie,“ odporúča riaditeľka vydavateľstva TRENDY MEDIA Janka Zemková.

Magazín TRENDY BÝVANIE je fanúšikom zdravého a ekologického bývania, preto pravidelne prináša témy a obsahy v súlade s prírodou. Aj najnovšie číslo ostáva verné aktuálnym ekologickým trendom, ktoré zhmotňuje súčasná zrubová architektúra nabitá prvotriednymi technológiami a exkluzívnym vybavením. „Zrubové stavby a drevené interiéry už dávno nevystihujú architektúru odľahlých prírodných prostredí, ale čoraz viac nachádzajú miesto v mestských štvrtiach, pretože variabilita ich realizácie to umožňuje,“ hovorí riaditeľka vydavateľstva Janka Zemková.

O jednotlivých dispozíciách drevostavieb presvedčí čitateľov exkluzívna osemstranová reportáž, kde vám redakcia prináša autentické zábery a dojmy z domu spĺňajúceho najnáročnejšie požiadavky o bývaní. V rubrike Architektúra nájdete rozmanité tipy a rady ako dosiahnuť komfort, ktorý ponúkajú len zrubové domy. „Rozhodne neprehliadnite článok o technologickej novinke 2016, ktorá predstavuje alternatívu v obnoviteľných zdrojoch a podporuje absolútnu energetickú nezávislosť drevodomov,“ odporúča Janka Zemková.

Zo zveľaďovania záhrady a exteriéru sa môžu čitatelia tešiť aj v tomto ročnom období. To, že možností je naozaj veľa vás magazín presvedčí v rubrike Záhrada a dizajn. Inšpiruje k výberu správneho exteriérového osvetlenia či zriadeniu japonského kúpeľa. Pri relaxe v ňom môžete spolu s magazínom premýšľať nad výstavbou zimnej záhrady či nového oplotenia.

K dizajnu neodmysliteľne patrí aj móda či štýlová technika, s ktorou sa zoznámite na stránkach rubriky Štýl a umenie. Okrem toho na vás čakajú zaujímavé tipy na zimnú dovolenku doma i v zahraničí a aj prehľad vozidiel, ktoré zvládnu nástrahy dažďa, snehu a zimy. „Dôkladnému testu sme podrobili vysokovýkonné SUV značky Range Rover Sport, ktoré nám poskytla spoločnosť T.O.P. AUTO Bratislava, dealer vozidiel značiek Jaguar, Land Rover a Volvo,“ dodáva Janka Zemková.

Vydavateľstvo TRENDY MEDIA už štvrtý rok ponúka svojim čitateľom dynamický a ambiciózny magazín, odrážajúci najnovšie trendy v oblasti bývania, architektúry, stavebníctva, dizajnu a umenia. Jeho prioritou je popularizácia jednotlivých odvetví v neodborných kruhoch a pravidelné predstavovanie jedinečných a zaujímavých riešení, inovácií a noviniek širokej skupine čitateľov. V spolupráci s erudovanými odborníkmi prináša užitočné informácie, rady a nápady pre vašu domácnosť a bývanie. Magazín pravidelne podporuje aj mladých umelcov, architektov a dizajnérov, ktorým poskytuje jedinečný priestor pre vlastnú prezentáciu. Pri zachovávaní atraktivity printu magazín TRENDY BÝVANIE využíva nesporné výhody elektronickej formy a online priestoru. Kvalitatívne rovnocenné obsahy a alternatívne spôsoby spracovania možno nájsť na portáli www.trendybyvanie.sk, ktorý sa neustále aktualizuje o zaujímavé témy v súlade s printovou verziou. Veľkej obľube a narastajúcemu počtu fanúšikov sa teší aj profil na Facebooku, ktorý predstavuje ďalšiu cestu ako sa dostať k vyberaným inšpiráciám. Ak máte záujem byť pravidelne obklopovaný exkluzívnymi nápadmi a originálnym obsahom, k dispozícii je ročné printové a elektronické predplatné. V prípade, že ste si nestihli zaobstarať niektoré zo starších vydaní, v ponuke je tiež možnosť ich doobjednania za zvýhodnenú cenu.

Najnovšie číslo magazínu TRENDY BÝVANIE je práve v predaji
7
Galéria
Zdroj: Agentúra Paperlife
Zdroj: Agentúra Paperlife
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM