Jakub Forgács Rôzne Rôzne

Najlepšie, čo priniesol týždeň: 5 článkov, ktoré u Bystričanov zabodovali

Ani uplynulých sedem dní nebola núdza o atraktívne témy z mesta či jeho okolia. Ktoré si zaslúžia špeciálnu pozornosť? Pozrite si TOP 5!

Ilustračný obrázok k článku Najlepšie, čo priniesol týždeň: 5 článkov, ktoré u Bystričanov zabodovali
Zdroj: Dnes24.sk

Úchvatné video

Nádherné, dynamické video zachytáva krásy nášho kraja. Pozrite si zábery stredného Slovenska, ktoré vám pohladia na duši a ukážu vám, že máme byť na čo hrdí. Zábery Bystrice vznikali rok a skutočne stoja za to

Námestie plné parkouristov

O prekvapenie, šokovanie, no hlavne úchvatný pohľad sa na bystrickom námestí postarali mladí parkouristi. Priniesli sme vám videá, na ktorých Bystričania zachytili celú parádu, ktorú šikovní skokani predviedli!

Známy pediater

Bystrický lekár sa deťom venuje už 11 rokov a stále v práci nachádza svoje poslanie. Michal Almáši v rozhovore prezradil nielen to, čo si myslí o poradniach na sociálnych sieťach.

Momenty bystrickej MHD

V posledných desaťročiach zažila bystrická MHD vzostupy aj pády. Ponúkli sme vám prehľad zaujímavých udalostí, ktoré ju najviac ovplyvnili. Ktoré to sú?

Narodeniny u Kuzminovcov

Narodeninovú tortu malá Olivia Kuzminová okomentovala svojsky a rovnako svojsky sa rozhodla skoncovať s plameňom sviečky. Nakoniec však zakročila jej slávna mamina. Pozrite si VIDEO!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM