Monika Obrtalová Kultúra

Najlepšia zábava na SALVA Steiger Fest 2011!

Si z okolia Zvolena, rád sa zabávaš, počúvaš alternatívne kapely, miluješ festivaly a dobre vychladené pivo? Tak máme niečo pre teba! Podujatie SALVA Steiger Fest 2011, teda Saskú Alternatívnu Letnú Vodvazovú Akciu, ktorá dokonale naplní tvoje predst

Akcia odštartuje v sobotu 16. júla popoludní v areáli futbalového štadióna obce Sása v okrese Zvolen, v kotline medzi Štiavnickými vrchmi a Javorím, kde bude vyhradený aj priestor na stanovanie. Pozvaní sú mladí aj starí, dospelí aj deti, jednoducho každý, kto má chuť sa zabaviť a podporiť svojou účasťou multižánrové alternatívne kultúrne podujatie. „Pripravili sme pre návštevníkov guláš dobrých pocitov miešaný z letného hudobného bláznenia, divadelných nádychov, uletených tvorivých dielní, horúcich akrobatických tancov, všetko v podaní výnimočných umeleckých zjavení,“ láka na netradičné podujatie jeden z jej organizátorov.

O zábavu na SALVA Steiger Feste 2011 sa postarajú hudobné kapely Ska2tonics (ska®gae), Vandali (power-rock’n’roll) a Pančuchy Eleny Hríbovej (big-beat), skupiny Unisex (indie), Šumichrast (folk) a Christmas (glam-rock). Chýbať nebudú ani sprievodné podujatia v podobe ohňovej šou, ktorú predstavia umelci z organizácie Art Kruh, brušné tanečnice Fatima, predstavenia divadelníkov z DOS Ľuda Zelienku s názvom Celebrity s.r.o. alebo vystúpenie hriňovského folklórneho súboru Hriňovčan. Určite poteší aj akustická hudba jazzovej partičky Maringotka a pocitovej hudby zaježkárov Vždy Inak.

Nadšenci prírody a environmentálnej produkcie si budú môcť zasa vychutnať projekcie viacerých dokumentov známych slovenských režisérov a „oprášiť si“ informácie o chránených územiach a chránených druhoch živočíchov na Slovensku. Tí šikovnejší si môžu v popoludňajších hodinách vyskúšať svoje zručnosti počas workshopov a pripravený je aj bohatý program pre najmenších. Bodku za podujatím dá nočná elektronická (drum&bassová) tancovačka. Viac sa o SALVA Steiger Feste 2011 dočítate na [link=http://www­.facebook.com/e­vent.php?eid=211672662­181622]facebo­oku[/link].

moo

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM