Monika Obrtalová Kultúra

Načo čakať...

...ak môžeme prežiť príjemný večer v príjemnej spoločnosti. Alebo – Načo čakať, ak sa môžeme zabaviť. Odpovedí na otázku v titulku je nespočetné množstvo, podstatné je, že takýto názov nesie aj zaujímavý koncert, ktorý pre svojich priaznivcov priprav

Podľa organizátorov sa dá povedať, že: „…Cikkerova sieň v Banskej Bystrici zažije nával svetových autorov!“ Koncert známeho slovenského herca a muzikálového speváka , rodeného Banskobystričana, Igora Šimega bude totiž plný francúzskych, slovenských aj anglických – nielen šansónov, s hosťami rovnako zvučného mena – Katarínou Hasprovou, Miroslavou Marčekovou, Michalom Červienkom, Robom Bošelom a neuveriteľne lákavým orchestrálnym kvartetom Neosolium String Quartet, pod vedením Michala Hudáka.

Publikum sa môže tešiť na nevšedný zážitok plný krásnej hudby, príbehov a mnohých prekvapení. Odznejú skladby takých muzikantských osobností ako Gilbert Bécaude, Edith Piaf, Lloyd Weber, Neil Diamont, Janíček, či Gerard Presgurvic. Koncert Načo čakať – Veľmi šansónový večer sa uskutoční 22. marca o 19.00 hodine v Cikkerovej sieni na námestí SNP, v historickej budove Radnice v Banskej Bystrici.

Zdroj: PKO Banská Bystrica

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM