Aktualizované Jakub Forgács Správy

Šokovaný Banskobystričan: Nikdy som na Ukrajine nebol, neplatný pas mám doma

Šokovaný a nahnevaný - takto sa cíti Banskobystričan, ktorého meno od dnešného rána začali spájať s proruskými militantmi a ktorého vraj mali zadržať na Ukrajine. Bývalý vojak je však doma a ako dnes konštatoval, pravdepodobne môže ísť aj o krádež jeho identity.

Ilustračný obrázok k článku Šokovaný Banskobystričan: Nikdy som na Ukrajine nebol, neplatný pas mám doma
Zdroj: Dnes24.sk

„Ako by ste sa cítili vy, keby niektoré médiá zverejnili vaše súkromné fotografie zo sociálnej siete a ešte v takejto súvislosti? Vydávali vás za separatistu, ktorého zadržali na Ukrajine? Nikdy som na Ukrajine nebol. Pas mám doma, aj keď dva roky neplatný,“ reagoval.

Nevie si vysvetliť, ako k takému fatálnemu omylu mohlo dôjsť. „Viete, ako to beží vo svete, falšujú sa doklady…neviem si to vysvetliť,“ dodal.

„Teraz ide o moju povesť a dobré meno. Všetci mi volajú, čo sa to deje. Pýta sa rodina, priatelia, známi. Po tom, ako niektoré médiá zverejnili moje fotografie bez môjho súhlasu, ľudia, čo ma poznajú, na ulici na mňa zazerajú. Je to poškodenie môjho dobrého mena a aj mena firmy, v ktorej pracujem. Už to riešim s právnikmi,“ zdôraznil. Ako dodal, má reálnu obavu, že môže prísť aj o prácu.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM