Jakub Forgács Rôzne Správy

Na korčule, za zvieratkami aj na turnaje. Prázdninujúci Bystričania majú o zábavu postarané

Máte doma malé ratolesti a chcete im vybaviť program na voľné dni? Ponuka v Bystrici a okolí je vskutku pestrá!

Ilustračný obrázok k článku Na korčule, za zvieratkami aj na turnaje. Prázdninujúci Bystričania majú o zábavu postarané
12
Galéria

Na zimný štadión alebo do centra voľného času (CVČ) či za zvieratkami, aj tam si to môžu na budúci týždeň namieriť prázdninujúce deti v Banskej Bystrici a zmysluplne tak stráviť jarné prázdniny.

Ako informuje CVČ Havranské na svojej webovej stránke, v pondelok (27.2.) už od 10:00 budú spolu vyrábať jarné ozdoby a popoludní ich čaká zábavné atletické šantenie a súťaženie. V utorok (28.2.) pocestujú do neďalekej obce Ľubietová, kde si zajazdia na koníkoch. Ďalšie voľné dni môžu stráviť pri netradičných športoch cornhole a disc golf. Deti čaká i stavba modelov lietadielok, prázdninový šach, súťaže pre stolných tenistov či bowlingový turnaj pre chlapcov a dievčatá.

Počas jarných prázdnin ich čakajú aj na banskobystrickom zimnom štadióne v hale B, kde každý deň od 14:00 bude verejné korčuľovanie.

„Prázdninové patlaninky“ im zasa ponúka Stredoslovenské osvetové stredisko Banská Bystrica – dielňa ľudových remesiel. V utorok je na programe banskobystrická kachliarska dielňa a o deň neskôr ľubietovská keramická dielňa. Podujatia sú pre deti od desať rokov.

Špeciálnu ponuku pre deti má pripravenú i Stredoslovenské múzeum, ktoré v rámci programu Múzea pre najmenších pozýva na akciu Ide sa za zvieratkami! Ako informujú múzejníci, dobrodružná cesta na rodinnú farmu Podzámocký dvor, hrad Dobrá Niva a do chráneného areálu Gavurky – starého dubového hája so vzácnymi druhmi živočíchov a rastlín sa uskutoční 4. marca.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery prvých jarných kvetov v Bystrici!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Biela nádhera v uliciach Bystrice. Dočkali sme sa prvých snežienok
12
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM