Jakub Forgács Hokej

Na hokeji v Bystrici môžete zažiť novinku: Toto sa odteraz bude diať počas prvej a druhej tretiny!

Hokejový klub HC ´05 iClinic Banská Bystrica sa rozhodol zaviesť novinku. S tou sa odteraz môžete stretnúť na každom domácom stretnutí baranov. Aha, čo sa bude diať počas prvých a druhých tretín!

Ilustračný obrázok k článku Na hokeji v Bystrici môžete zažiť novinku: Toto sa odteraz bude diať počas prvej a druhej tretiny!
Zdroj: TASR

„Od nasledujúceho zápasu, 15. januára 2016 s Piešťanmi, máme pre vás pripravenú novinku,“ uviedol marketingový a obchodný manažér klubu Atila Béreš so slovami, že všetky vstupenky a permanentky budú na každom domácom stretnutí základnej časti Tipsport ligy zaradené do zlosovania o vecné ceny.

„Losovanie bude prebiehať počas prvej a druhej tretiny a jeho výsledok bude priebežne zobrazovaný na veľkoplošnej obrazovke. Výhry si budete môcť preberať počas druhej prestávky vo Fan shope HC ´05 BB na Zimnom štadióne,“ pokračoval Béreš.

A na aké ceny sa môžete tešiť? Ako spomenul, do každého losovania budú pripravené poukážku na pizzu, lístky do kina, klubový šál od HC ´05 iClinic Banská Bystrica a lístky na nasledujúci zápas od HC ´05 iClinic Banská Bystrica.

Čítajte tiež:

Káder baranov sa rozrastá o nové tváre: Pod Urpín prichádza dvojica zahraničných legionárov!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM