Tlačové správy

Na Donovaloch si od piatku 22. decembra zalyžujete už aj na Novej holi

V prevádzke bude kombinovaná 6-sedačková lanovka s kabínkami TELEMIX Nová hoľa a k dispozícii zjazdovka č. 1 v celkovej dĺžke 2 km. Na zjazdovke sa nachádza 40-50 cm snehu a podmienky na lyžovanie sú veľmi dobré.

Ilustračný obrázok k článku Na Donovaloch si od piatku 22. decembra zalyžujete už aj na Novej holi
4
Galéria
Zdroj: Park Snow Donovaly

Lyžovačka v oboch častiach strediska na Záhradišti aj Novej holi len za 12€ pokračuje až do 24.12.2017 vrátane! Zakúpte si skipas online na https://skipas.parksnow.sk/ už dnes!

Otváracie hodiny DENNE:
Záhradište 8:30 – 21:00 , (19– 21.12 a 24.12. len do 15:30)
Nová hoľa 8:30 – 15:30

Detský funpark pri lyžiarskej škole Patty Ski je otvorený pre najmenších návštevníkov denne v čase 9:00 – 15:30.

Veľkej obľube sa u lyžiarov teší zavedenie nepretržitej prevádzky 4-sedačky na Záhradišti a vleku P2 a teda plynulý prechod denného lyžovania do večerného. S rovnakým modelom prevádzky začínajú na Donovaloch aj tento rok a od 22. decembra si na Záhradišti môžete zalyžovať denne v čase 8:30 – 21:00! Na večerné lyžovanie môžete využiť 3-, 4-, 7– a 8-hodinové, sezónne, 5, 6 a 7-dňové a večerné skipasy. Platnosť lístkov na večerné lyžovanie zakúpených v konkrétny deň je od 15:30 a platia do 21:00. Ostatné skipasy môžete použiť na prepravu aj pred 15:30 popoludní.

Ak plánujete navštíviť stredisko na dlhšie, odporúčame zarezervovať si ubytovanie v partnerských ubytovacích zariadeniach, ktoré Vám na recepcii vystavia kartu hosťa – PARK SNOW Card. S touto kartou si potom môžete so zľavou zakúpiť skipasy na 3 alebo 6 dní. POZOR – skipas na 3 dni s PARK SNOW kartou už má v cene zahrnuté aj večerné lyžovanie! Zoznam ubytovacích zariadení nájdete na stránke www.parksnow.sk v sekcii ubytovanie.

Na Donovaloch si prídu na svoje naozaj všetci, aj nelyžiari. Pre nich je pripravená napr. umelá ľadová plocha pri údolnej stanici lanovky TELEMIX Nová hoľa. K dispozícii bude od 22.12.2017 denne v čase 10:00 – 22:00. Tobogánová bobová dráha počas zimnej sezóny nie je v prevádzke.

V prípade priaznivého počasia odporúčame vyskúšať psie záprahy v centre obce alebo pohľad na Donovaly z vtáčej perspektívy pri tandemových paraglidingových letoch.

Bližšie informácie vám poskytnú v miestnom infocentre, ktoré sa nachádza v centre obce naproti kostolu. Popri užitočných informáciách tu máte možnosť zakúpiť si aj pekné suveníry s donovalskými motívmi.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Donovaly otvárajú sezónu aj na Novej Holi!
4
Galéria
Zdroj: Park Snow Donovaly
Zdroj: Park Snow Donovaly
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM