Jakub Forgács Kultúra

Na dni voľna sa oplatí pripraviť v predstihu. Čo sa chystá v Bystrici počas druhého májového víkendu?

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Prinášame rovnú desiatku akcií v Banskej Bystrici, ktoré stoja za zmienku!

Ilustračný obrázok k článku Na dni voľna sa oplatí pripraviť v predstihu. Čo sa chystá v Bystrici počas druhého májového víkendu?
Zdroj: TASR

AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI

6. mája 2016 od 19:00, Aula SZU

Porozumieť ženám? Nemožné(?). Nahliadnite za oponu večných mužských únikov a priblížení sa svetu žien a riešenia dilemy : s nimi alebo bez nich? Rozohrané situácie prinesú množstvo zábavných momentov, nečakaných zvratov a zápletiek a možno aj odpoveď na otázku, či je vôbec možné žiť bez žien a ich večných mánií. Štyria sexi muži ponúkajú svoj návod.

ŠTUDENTSKÉ DIVADLO VYDI: POLITICKÁ ODYSEA

6. mája 2016 od 19:00, Záhrada – Centrum nezávislej kultúry

Politicky nekorektná divadelná satira zo slovenskej histórie i súčasnosti s prvkami kabaretu. Máme my vôbec demokraciu, a čo je to politika? Kam sme sa dopracovali, to vieme všetci. Ako z toho von?

MINIS 3 DJs PARTY

6. mája 2016, Ministry of Fun

Zábava počas piatkového večera? Jedným z tipov pre tanca chtivých je aj Minis 3 Djs Party v známom banskobystrickom klube. O zábavu sa postarajú DJ EKG, DJ Dave a DJ Izzy.

MÍĽA PRE MAMU

7. mája 2016 od 15:00, Park pod Pamätníkom SNP

Najväčšia oslava Dňa matiek opäť v Banskej Bystrici. Príďte so svojou rodinkou a prejdite symbolickú míľu peši, na bicykli či s kočíkom. Pripravený je aj bohatý sprievodný program.

ZUZANA MIKULCOVÁ BAND

7. mája 2016 od 19:00, Záhrada – Centrum nezávislej kultúry

Charakteristické texty v slovenčine doplnené soulovým feelingom, energiou a zaujímavými aranžmánmi, tvoria na slovenskej hudobnej scéne celkom nový objav. Zuzana Mikulcová Band má na konte debutový album s názvom Slová.

KOMERČNÁ DISKOTÉKA

7. mája 2016, Ministry of Fun

Ani v sobotu nebude pod Urpínom núdza o tanečnú zábavu. Stačí, ak sa rozhodnete navštíviť Ministry of Fun. Zabavíte sa počas Komerčnej diskotéky s DJom Majcom.

MO(NU)MENTY ZDIEĽANEJ PAMÄTI

8. mája 2016 od 14:00, Banská Bystrica

Tematická prechádzka po užšom centre mesta venovanú spoznávaniu pomníkov, pamätníkov a výtvarných diel. Všetky pripomínajú udalosti a osobnosti, spojené s 2. svetovou vojnou.

BUBÁCKA ROZPRÁVKA /Iva (Ne)bojsaňa/

8. mája 2016 od 16:00, BDNR

Protistrašidelná rozprávka pre malých a veľkých, čo sa (ne)boja. Humorne ladená hra pre najmenších o tom, ako sa z bojazlivej Marušky stala odvážna baba Rambabucha.

KONCERT KU DŇU MATIEK

8. mája 2016 od 18:00, Štátna opera

Hľadáte vhodné miesto na oslavu Dňa matiek? V Bohéma klube Štátnej opery bude uvedený koncert Slovak Tango, na ktorom tancujú Barbora Štupáková a Michal Majer.

OBCHOD NA KORZE

8. mája 2016 od 20:30, Amfiteáter

Jedinečný umelecký zážitok. V Deň víťazstva nad fašizmom premietnu na banskobystrickom amfiteátri Paľa Bielika legendárny československý filmu Obchod na korze.

Čítajte tiež:

S novým mesiacom nuda v Bystrici nehrozí. Prehľad TOP 10 májových podujatí

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM