Monika Obrtalová Rôzne

Na Čiernohronskej železnici otvárajú sezónu

Železničná spoločnosť Slovensko v spolupráci s Klubom historickej techniky Zvolen pozýva v utorok 1. mája všetkých priaznivcov pary a historických vláčikov na parnú jazdu nostalgickým vlakom vedeným parným rušňom 422.0108 a zloženým z historických vo

Na odbočke Chvatimech, prípadne v Hronci, bude možnosť prestúpenia na vláčik Čiernohronskej železnice (ČHŽ) idúci na Čierny Balog a ďalej do Vydrova. Akcia sa koná pravidelne každoročne a je súčasťou otvorenia sezóny na Čiernohronskej železnici. Pripravený je pestrý kultúrny program a výstava koľajových vozidiel používaných na ČHŽ.

Na parný vlak Banská Bystrica – Hronec a späť platí cenník ZSSK, na vláčiky ČHŽ platí cenník ČHŽ. Podrobný cestovný poriadok je uvedený v Cestovnom poriadku ŽSR. Všetky podrobnosti o cestovaní vlakom získajú cestujúci na čísle Kontaktného centra 18 188, pri volaniach zo zahraničia +421 2448 58 188, ktoré má nepretržitú prevádzku, v zákazníckych centrách ZSSK, v osobných pokladniciach ZSSK, na emailovej adrese: info@slovakrail.sk alebo na internetovej stránke www.slovakrail.sk.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM