Tlačové správy

Muzikál Shrek mieri do Bratislavy

Kto by nemiloval Shreka, zeleného obra s láskavým srdcom, či jeho vtipného kamaráta Oslíka? Populárna rozprávka pre dospelých, ktorá si vďaka trom animovaným filmovým verziám získala priazeň mnohých, teraz prichádza na Slovensko s muzikálovou podobou.

Ilustračný obrázok k článku Muzikál Shrek mieri do Bratislavy
Zdroj: Kharisma PR & Promotions

Rodinné predstavenie Shrek The Musical s pesničkami v češtine sa koná v bratislavskej Aegon Aréne v nedeľu 30. septembra.

Príbeh z bažiny, v ktorej si obor Shrek spokojne nažíva, „dostal“ malých aj veľkých svojím vtipom, atraktívnym stvárnením a ľudskosťou, ktorá sa vo veľkom zelenom obrovi ukrýva. Muzikálové stvárnenie úspešnej rozprávky sa dejovo drží predlohy prvého filmového dielu, keď sa Shrek so svojím kamarátom Oslíkom zhostí náročnej úlohy – vyslobodiť princeznú Fionu zo zajatia draka a priviesť ju Lordovi Farquaadovi, aby sa s ňou oženil. V príbehu sa popri zelenom obrovi s tykadlami mimozemšťana objaví aj zástup ďalších obľúbených rozprávkových bytostí, od Janíčka a Marienky cez Pinocchia až po Karkulku.

Muzikál je plný humoru, melodických popových pesničiek, ktoré sú preložené do češtiny, aby im rozumeli aj tí najmenší, farebných kostýmov, ktoré získali ocenenie v rámci udeľovania cien Tony. Atmosféru predstavenia umocňuje orchester, ktorý bude v Bratislave dirigovať František Štěrbák, dlhoročný dirigent Mestského divadla Brno.

Populárny rodinný muzikál Shrek mal svoju premiéru na Brodwayi v New Yorku desať rokov dozadu, odvtedy šou nadchla Londýn, Buenos Aires či Madrid. Na Slovensku sa budú konať dve predstavenia v nedeľu 30. septembra. Lístky v cene od 19–25 eur je možné zakúpiť už teraz v sieti Ticketportal. Keďže je o predstavenie veľký záujem, odporúčame nečakať do poslednej chvíle a rezervovať si svoje miesta čím skôr.

https://www.ticketportal.sk/…uzikal_SHREK?…

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Kharisma PR & Promotions
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM