Monika Obrtalová Krimi

Muža, ktorý vylúpil banku zadržala polícia

Včera v skorých ranných hodinách zadržala polícia v Detve muža, ktorý ešte koncom apríla vylúpil banku. Prípadom sa dnes bližšie zaoberalo Krajské riaditeľstvo policajného zboru v Banskej Bystrici.

Vyšetrovateľ vo Zvolene včera, 7. mája, obvinil zo zločinu lúpeže 50-ročného Vlastimira B. z Detvy. Obvinený sa lúpeže dopustil 23. apríla vo Zvolene na Kozačekovej ulici v pobočke banky.

Tento muž vošiel do priestorov banky zamaskovaný a ozbrojený krátkou strelou zbraňou, ktorou neustále mieril na pracovníčku banky a požadoval od nej vydanie peňazí. Žena mu z obavy o svoj život vydala z pokladne finančnú hotovosť vo výške viac ako 9400 eur. Páchateľ si peniaze vložil do pláteného vrecka a z miesta odišiel. K zraneniu osôb nedošlo.

Obvineného muža polícia zadržala včera v skorých ranných hodinách v Detve. Pri vykonanej domovej prehliadke v mieste bydliska obvineného, ako aj v priestoroch motorového vozidla bola zaistená uvedená zbraň aj okuliare, ktoré mal na sebe pri spáchaní trestného činu. Po vykonaní vyšetrovacích úkonov bol obvinený umiestnený v cele predbežného zadržania a bol podaný návrh na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby.

Zdroj a foto: KRPZ Banská Bystrica

zlocin
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM