Monika Obrtalová Krimi

Mŕtvola neznámeho muža

Polícia v Banskej Bystrici sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po totožnosti mŕtvoly muža, ktorá bola nájdená 6. decembra 2011 v katastri obce Dolný Harmanec v okrese Banská Bystrica.

Predbežná príčina smrti stanovená obhliadajúcim lekárom bola samovražda obesením. Podľa predbežnej správy z pitvy nie je vylúčené, že neznámy muž bol liečený na karcinóm prostaty.

**Popis osoby: ** výška približne 164 cm, štíhla postava, prešedivené vlasy, husté obočie, predpokladaný vek 62 až 75 rokov, chrup nekompletný s amalgámovými výplňami.

Popis oblečenia: hnedá mikina s nápisom „COMPLICES EAST 1079“ a zipsom do úrovne hrude, hnedé rifle, modré ponožky, čierne topánky (s červenými prvkami na podrážke), čierna vlnená čiapka s bielym a modrým vzorom, dioptrické okuliare s hnedým rámom okrúhleho tvaru. Károvaný ruksak s koženými popruhmi. Pri tele bol o strom pripevnený trojdielny hliníkový rebrík, na strome bol v igelitovom vrecúšku zavesený ovocný balíček, v koženej peňaženke mŕtvoly muža nezistenej totožnosti sa nachádzali výstrižky z novín v maďarskom jazyku a hotovosť 65,47 eur.

Zdroj: KRPZ Banská Bystrica

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM