Monika Obrtalová Krimi

Minulý mesiac zomrela pri nehodách 1 osoba

V auguste 2011 dopravná polícia v okrese Banská Bystrica zaevidovala 16 dopravných nehôd, čo je v porovnaní s predchádzajúcim mesiacom pokles o 11 dopravných nehôd . Pri týchto dopravných nehodách bola 1 osoba usmrtená, 7 osôb sa zranilo, z toho 3 o

Požitie alkoholických nápojov vodičmi vozidiel pri dopravných nehodách bolo zistené v 3 prípadoch. Z celkového počtu dopravných nehôd, 14 zavinili vodiči motorových vozidiel a 2 dopravné nehody zavinili vodiči nemotorových vozidiel. Najnehodovejším dňom bol pondelok. Najviac dopravných nehôd sa stalo medzi 13.00 až 17.00 hodinou. Príčinou 7 nehôd bolo porušenie základných povinností, príčinou 3 nehôd bol nesprávny spôsob jazdy, príčinou ďalších 3 nehôd bolo nedanie prednosti v jazde a príčinou 1 nehody bolo neprispôsobenie rýchlosti jazdy vozidla.

Dopravná nehodovosť v auguste 2011 v porovnaní s predchádzajúcim mesiacom výrazne klesla, ale aj napriek tomu budú príslušníci dopravnej polície aj naďalej dohliadať na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky všetkými jej účastníkmi na cestách v celom Banskobystrickom okrese.

Zdroj: KRPZ Banská Bystrica

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM