Jakub Forgács Iné športy

Minifutbalový turnaj, ohňostroj, no hlavne šľachetný cieľ... Športovci ako Moravčík, Bambúch či Sabol sa spoja pre dobrú vec

Krásna myšlienka... Bez ohľadu na disciplínu či klubovú príslušnosť, známi športovci sa stretnú neďaleko Banskej Bystrice s jediným cieľom - pomôcť druhým.

Ilustračný obrázok k článku Minifutbalový turnaj, ohňostroj, no hlavne šľachetný cieľ... Športovci ako Moravčík, Bambúch či Sabol sa spoja pre dobrú vec
Zdroj: TASR

V sobotu 22. augusta sa na futbalovom ihrisku v Hronseku uskutoční Memoriál Roberta Dlhoša. Zúčastnia sa ho aj známi športovci a osobnosti ako Vladimír „Dracula“ Moravčík (Muay Thai), Lukáš Bambúch (HC '07 Detva), Jakub Predajniansky a Tomáš Zigo (HC '05 iClinic Banská Bystrica), Richard Sabol (HC '46 Bardejov), Dominika Geregová (Deti deťom / Tanec snov) a Inga Švecová (finalistka československej MIS­S).

Memoriál sa začne o 9:30 otváracím zápasom kamarátov Roberta Dlhoša, o 10:30 sa bude pokračovať minifutbalovým turnajom – hrou o putovný pohár Roberta Dlhoša. O 17:30 je pripravená dražba vecí od detí s onkologickým ochorením a následne aj dražba vecí od známych športových osobností. Počas memoriálu bude prebiehať aj zbierka vrchnákov PET fliaš na pomoc rodine s ťažko postihnutým členom.

V rámci programu budú pripravené tombola, ohňostroj, vystúpenie Folklórneho súboru Urpín, zmrzlina zadarmo, atrakcie pre deti, oddychová zóny pre ženy aj sladké prekvapenie. Vyzbierané peniaze budú venované Svetielku nádeje a rodinám s chorými detičkami. Cieľom memoriálu je vyzbierať čo najviac finančných prostriedkov a tak pomôcť rodinám s onkologicky chorým členom zlepšiť kvalitu ich života na oddelení a v domácej starostlivosti.

Čítajte tiež:

Krásny nápad bystrického hokejového klubu: Veď pozrite, čo vymyslel pre deti… začne sa to už od 2. zápasu!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM