Jakub Forgács Samospráva

Mestskí poslanci sa chystajú na štvrté zasadnutie: Na pretras sa dostane účet mesta za rok 2014 aj dotácie

Banskobystrických mestských poslancov čaká ďalšie zasadnutie zastupiteľstva. Do programu na rokovanie je pripravených 21 bodov. Pozrite, o čom budú rozhodovať tentokrát.

Ilustračný obrázok k článku Mestskí poslanci sa chystajú na štvrté zasadnutie: Na pretras sa dostane účet mesta za rok 2014 aj dotácie
Foto: Marcel Páleš / Zdroj: Dnes24.sk

V utorok 19. mája 2015 sa vo Veľkej sieni Mestského úradu uskutoční ďalšie, v poradí už štvrté zasadnutie mestského zastupiteľstva. Do programu bolo nakoniec zaradených 21 bodov, o ktorých budú mestskí poslanci rokovať:

V rámci nich sa na pretras dostanú aj Výsledky hospodárenia a Záverečný účet Mesta Banská Bystrica za rok 2014, poslanci tiež budú hovoriť o poskytovaní dotácií z rozpočtu mesta na šport či sa zaoberať Správou o činnosti Mestskej polície Banská Bystrica za rok 2014.

Do programu sa dostal aj bod, v ktorom budú poslanci schvaľovať predloženia žiadosti o nenávratný finančný príspevok, zabezpečenie realizácie projektu a spolufinancovanie projektu „Výmena energeticky najnáročnejších svietidiel verejného osvetlenia v meste Banská Bystrica“. Okrem toho sa na pretras dostane návrh na doplnenie Komisie Mestského zastupiteľstva v Banskej Bystrici pre zdravie, sociálnu starostlivosť a bytovú politiku o neposlancov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM