Jakub Forgács Krimi

Mestskí policajti o jednom z najzaujímavejších prípadov roka: Zásah kvôli mužovi na zábradlí v Sásovej!

Pripravili sme pre vás mini-seriál troch najzaujímavejších prípadov, pri ktorých museli v roku 2013 zasahovať bystrickí mestskí policajti. Pri prvom vzbudil doslova mrazivú pozornosť muž na zábradlí balkóna.

Ilustračný obrázok k článku Mestskí policajti o jednom z najzaujímavejších prípadov roka: Zásah kvôli mužovi na zábradlí v Sásovej!
Zdroj: Webnoviny.sk

Náčelník mestskej polície v Banskej Bystrici Miroslav Bálint nám prezradil tri najzaujímavejšie prípady, pri ktorých vlani zasahovali naši policajti. Dnes začíname náš mini-seriál prvým z nich.

Prvý prípad zaznamenali mestskí policajti ešte začiatkom júna. „V pondelok 3. júna o 16:46 nám na telefónnu linku 159 oznámil muž, že v Sásovej na Tatranskej vídi na šiestom poschodí muža, ktorý je zjavne pod vplyvom alkoholu,“ spomína náčelník mestskej polície, podľa ktorého muž sedel na zábradlí a hrozilo mu nebezpečenstvo, že spadne na zem.

„Na miesto bola vyslaná hliadka mestskej polície, policajná hliadka obvodného oddelenia východ, hasiči a záchranná služba,“ pokračoval Bálint. Ako doplnil, muža sa podarilo presvedčiť, aby vošiel do bytu a následne ho záchranka previezla na lekárske vyšetrenie.

Nezabudnite, už zajtra sa môžete tešiť na druhý najzaujímavejší prípad mestskej polície v Banskej Bystrici v roku 2013.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM