Jakub Forgács Samospráva

Mesto hľadá nového hovorcu: Toto musí uchádzač spĺňať...

Po troch mesiacoch končí Filip Roháček na poste hovorcu primátora Banskej Bystrice. Mesto preto vyhlásilo konkurz na nového hovorcu.

Ilustračný obrázok k článku Mesto hľadá nového hovorcu: Toto musí uchádzač spĺňať...
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Roháček pracoval ako hovorca primátora Gogolu od januára 2013. Dovtedy pôsobil ako novinár. Pred pár dňami nám potvrdil, že z tohto postu odstupuje k 31. marcu. Ako sám povedal, odstupuje principiálne, pretože čakal, že zo svojho postu pomôže odstrániť nedostatky vo vedení mesta, čo mu nebolo umožnené.

Požiadavky na uchádzačov

Mesto teda vyhlásilo konkurz na nového hovorcu. Podmienkami sú ukončené vysokoškolské vzdelanie 1. stupňa VŠ zamerané na masmediálnu komunikáciu, výborná znalosť slovenského a anglického jazyka a prax v oblasti médií.

Okrem toho by mal nový hovorca mať výborné rečové predpoklady, zvládať komunikáciu s médiami, stres, základy etikety, ale mal by byť aj zodpovedný a samostatný. Ovládať by mal tiež prácu s balíkom MS Office a internet na pokročilej úrovni.

Žiadosti o prácu na pozícii hovorcu primátora, spolu so životopisom a súhlasom na spracovanie osobných údajov, treba zaslať do 12. apríla na adresu:

Oddelenie riadenia ľudských zdrojov, Mesto Banská Bystrica, Československej armády 26, 974 01 Banská Bystrica

Kontaktná osoba: Ing. Eva Šabová, e-mail: eva.sabova@banskabystrica.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM