Marcel Mojžiš Krimi

Masaker vo firme: Obete zvolenského strelca už pochovali

Všetkých troch mužov, ktorí neprežili vyčíňanie zvolenského strelca už pochovali. Pohreby sa uskutočnili vo Zvolene a neďaleko Banskej Bystrice. Najbližší sa s obeťami minulotýždňovej masakry lúčili na obidvoch miestach zhruba v tom istom čase.

Dali im navždy zbohom! Na dvoch rôznych cintorínoch, no v tom istom čase sa konali pohreby obetí strelca Ivana (56) zo Sielnice.

S podnikateľom Milanom (†64) a jeho synom Mariánom (†36) sa rodina, priatelia a kolegovia lúčili od približne jednej hodiny poobede vo Zvolene. Zhruba v tom istom čase sa začala i posledná rozlúčka s ďalšou obeťou štvrtkovej streľby strojárskej firmy TC Trade Adolfom (†46) z Banskej Bystrice. Tomu jeho blízki dali posledné zbohom v krematóriu v Kremničke.

Všetci traja zosnulí podľahli podľa polície ťažkým zraneniam počas besnenia strelca Ivana H. Predpokladanou príčinou smrti bol krvácavý šok pri poraneniach dutiny hrudnej a brušnej. Obvineného vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. Ivanovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo doživotie. Muž bol desať rokov, až do februára 2012, konateľom zmienenej spoločnosti. Podrobnosti o šokujúcej masakre si prečítajte TUTU!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM