Tlačové správy

Lyžovačka na Novej holi od soboty 9. januára 2016!

V prevádzke bude kombinovaná 6-sedačková lanovka s kabínkami TELEMIX Nová hoľa a k dispozícii zjazdovka č. 1 v celkovej dĺžke 2 km. Na zjazdovke sa nachádza od 20 do 30 cm technického snehu a podmienky na lyžovanie sú dobré.

Ilustračný obrázok k článku Lyžovačka na Novej holi od soboty 9. januára 2016!
Zdroj: Dnes24.sk

V priebehu budúceho týždňa očakávame sneženie, ktoré by podmienky malo opäť vylepšiť.

Prevádzková doba denne 8:30 – 16:00.

V časti Záhradište pokračuje lyžovačka už aj s večerným lyžovaním. K dispozícii je 5 zjazdoviek v celkovej dĺžke 2,4 km. Premáva 4-sedačková lanovka Buly Expres Záhradište a vleky Lomená poma, P1 a P2.

Detský funpark pri lyžiarskej škole Patty Ski je otvorený pre najmenších návštevníkov denne v čase 8:30 – 16:00. Vo funparku premáva vlek S3 a 4 posuvné dopravné pásy.

S úspechom sa v minulej sezóne stretlo zavedenie nepretržitej prevádzky 4-sedačky a vleku P2 a plynulý prechod denného lyžovania do večerného. S rovnakým modelom prevádzky sme začali aj tento rok a od utorka 5. januára si na Záhradišti môžete zalyžovať denne v čase 8:30 – 21:00! Na večerné lyžovanie môžete využiť 1 až 8-hodinové, sezónne, 5,6 a 7-dňové a večerné skipasy. Platnosť lístkov zakúpených na večerné lyžovanie je od 16:00 a platia do 21:00. Ostatné skipasy môžete použiť na prepravu aj pred štvrtou hodinou popoludní.

Ak ste sa na Donovaloch ubytovali u našich partnerských ubytovacích zariadení a zakúpili ste si PARK SNOW Card, môžete si so zľavou zakúpiť skipasy na 3 alebo 6 dní. POZOR – skipas na 3 dni s PARK SNOW kartou už má v cene zahrnuté aj večerné lyžovanie!

Pre nelyžiarov máme k dispozícii umelú ľadovú plochu pri údolnej stanici lanovky TELEMIX Nová hoľa v prevádzke denne v čase 9:00 – 21:00. Tobogánová bobová dráha s príchodom prírodného snehu už nie je v prevádzke. V prípade priaznivého počasia odporúčame využiť konské alebo psie záprahy v centre obce alebo pohľad na Donovaly z vtáčej perspektívy pri tandemových paraglidingových letoch.

Bližšie informácie vám poskytneme v našom infocentre, ktoré sa nachádza v centre obce naproti kostolu. Popri užitočných informáciách tu nájdete aj možnosť zakúpiť si pekné suveníry s donovalskými motívmi. Tešíme sa na vašu návštevu na Donovaloch!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM