Jakub Forgács Správy

Ľudia z bystrickej bytovky sa dočkajú pozoruhodnej novinky: Primátor im dá tablety, na toto poslúžia!

Riešenie problémov v bytoch nájomníkov naberá nový rozmer. Obyvateľom v banskobystrickom bytovom dome poslúži nový elektronický správca.

Ilustračný obrázok k článku Ľudia z bystrickej bytovky sa dočkajú pozoruhodnej novinky: Primátor im dá tablety, na toto poslúžia!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Bytový podnik mesta (BPM) Banská Bystrica, v spolupráci so spoločnosťou eGlu prichádza ako prvý na trh s mobilnou aplikáciou eSprávca. Pilotný projekt spustí už vo štvrtok aj za účasti primátora mesta Banská Bystrica Jána Noska. BPM tak rozširuje svoje služby v oblasti správy bytov a ponúka možnosť využívať mobilné zariadenia pre ich skvalitnenie. Nový elektronický správca podľa radnice zabezpečuje efektívnu a komfortnú komunikáciu so zákazníkom.

Po prestavbe domu na Severnej ulici č. 5 v Banskej Bystrici odovzdá primátor Ján Nosko spolu s riaditeľom Bytového podniku mesta Jánom Šabom nájomníkom bytov tablety s možnosťou inštalácie novej aplikácie. „Mobilný systém eSprávca je unikátny svojou jednoduchosťou a jedinečnosťou. Zjednoduší a najmä urýchli prácu odborným technickým pracovníkom Bytového podniku mesta,“ objasňuje Ján Šabo.

Elektronický správca poslúži na zaznamenávanie a hlásenie závad, ich reporting, oznamovanie povinných skutočností nájomníkom, ale aj doloženie fotografickou dokumentáciou. „Cieľom eSprávcu je pružne reagovať na meniace sa podmienky a zabezpečiť tak stály kontakt so zákazníkom, čo sa odzrkadlí v neustálom vývoji aplikácie. Elektronický správca poskytne užívateľom detailné a okamžité informácie,“ dodáva Šabo.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM