Jakub Forgács Futbal

Liga starých pánov odštartovala prvým kolom: Podrobný monitoring výsledkov zápasov...

Opäť vybehli na ihriská. V 1. kole si to medzi sebou rozdali tímy ligy starých pánov z Banskej Bystrice a okolia. Prinášame vám kompletný výsledkový servis.

Ilustračný obrázok k článku Liga starých pánov odštartovala prvým kolom: Podrobný monitoring výsledkov zápasov...
Zdroj: TASR

Starší Chalani – Majerboys 3:8 (1:6)

  • Góly: V. Škvarka 2, M.Boháčik – Z.Večerík 3, R.Filip 2, I. Majer 2
  • ŽK: M.Boháčik

Zápas nevyzeral až tak jednoznačne ako napovedá výsledok. Domácim nemožno vyčítať snahu, ale pri zakončovaní boli bezzubí, naopak hostia svojím rýchlym kombinačným poňatím hry rozleptávali taktiku domácich a tvrdo trestali. Domáci sa počas celého zápasu z kŕča nedostali.

Selce – Pivná Cesta 5:6 (3:4)

  • Góly: J. Rusko 3, D. Túry, P. Strečok – J.Hegyi 2, P.Kohút, R.Petrovič, R.Račák, M.Hudec
  • ŽK: Dušan Otčenáš

Výborný zápas sa hral od začiatku, mal tempo, náboj a nechýbala ani zvýšená hladina adrenalínu obidvoch mužstiev. Hostia ako nováčik sa pustili do vlaňajšieho majstra bez rešpektu. Od začiatku hráčov domácich agresívne napádal! Domáci povestní svojou kombinačnou hrou sa chceli dostať ako sa povie do kuchyne, niektoré akcie riešili až príliš na krásu ale bez efektu. O výsledku rozhodlo prvých desať minút druhého polčasu keď nováčik dal dva rýchle góly a domáci aj napriek veľkej snahe už nedokázali zápas otočiť resp. vyrovnať.

Kemada – Alcatraz 5:2 (4:1)

  • Góly: I.Mišány 3, J. Koreň, J. Slobodník – B. Navrátil, P. Šipula

Priebeh stretnutia bol od začiatku opatrný, čakalo sa na chyby súpera. Prvú hrubku urobili domáci a hostia to okamžite potrestali. To akoby domácich nakoplo k zvýšeniu aktivity a do polčasu po pekných kombináciach dali 4 góly ,čím položili základ víťazstva. Druhý polčas boli hostia strelecký aktívnejší, no zápas sa im zdramatizovať nepodarilo. Hráči Kemady si vývoj stretnutia kontrolovali až do konca zápasu.

Nasledujúce kolo sa odohrá v sobotu 6. decembra 2014 a to nasledovne:

  • 18:00 Alcatraz – Ariola
  • 19:00 Selce – Starši Chalani
  • 20:00 Pivná cesta – Majerboys

Kemada má voľno

Pravidlá súťaže

O konečnom poradí mužstiev rozhoduje: 1. počet bodov, 2. vzájomný zápas, 3. skóre/vyšší počet strelených gólov vzájomných zápasov, vyšší počet strelených gólov všetkých zápasov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM