Tlačové správy

Leto v Kúpeľoch Sliač: Využite akciové ceny a užite si prázdniny s rodinou

Spoločne so stúpajúcimi teplotami sa blíži aj začiatok letnej kúpeľnej sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Leto v Kúpeľoch Sliač: Využite akciové ceny a užite si prázdniny s rodinou
Zdroj: Dnes24.sk

V Kúpeľoch Sliač sme si pre Vás aj tento rok pripravili cenovo zaujímavý sezónny pobyt s názvom Kúpele a letný oddych. Okrem skvelej ceny je lákadlom aj voľný vstup na letné termálne kúpalisko priamo v areáli Kúpeľov Sliač. Cena 119€ na osobu zahŕňa ubytovanie na 3 noci v zrekonštruovanej izbe, stravu, liečebné procedúry každý deň a už spomínaný vstup na termálne kúpalisko zdarma. Detičky môžete vziať so sebou už od 50€ za pobyt.

Termálne kúpalisko v Kúpeľoch Sliač je špecifické svojou minerálnou vodou priamo z Kúpeľného prameňa a svojim bazénom, cez ktorý neustále preteká voda. Za 24 hodín sa voda v bazéne úplne vymení. Preto nie je potrebné vodu v bazéne zásadne chemicky upravovať a je vhodná aj pre ľudí s citlivejšou pokožkou. Kúpeľný prameň je využívaný aj na liečebné procedúry a má príjemnú teplotu vody 33C°.

V areáli kúpaliska je jeden plavecký bazén pre dospelých a jeden malý kruhový bazén pre deti. Pre športovcov je k dispozícií volejbalové ihrisko, ihrisko pre malý futbal a 4 tenisové kurty v bezprostrednej blízkosti kúpaliska. Športové potreby je možné si zapožičať priamo v areáli. Pre najmenších je pripravené detské ihrisko. V kľudnom prostredí kúpaliska, obklopeného prekrásnou prírodou, môžete relaxovať počas celej letnej sezóny a načerpať novú energiu nielen z liečivej minerálnej vody, ale aj z atmosféry, ktorú Kúpele Sliač ponúkajú.

Nádherná príroda, unikátne liečebné procedúry, výborné jedlo, dokonalý pokoj, relax a skvelá atmosféra, ktorá Vám dodá energiu a pomôže Vám získať harmóniu tela a duše. To všetko sú Kúpele Sliač – Kúpele Vášho srdca. Príďte sa o tom presvedčiť na vlastnej koži. Viac info na** www.spa-sliac.sk**, na tel.č.: 045/ 5443 794 alebo na FB profile Kúpeľov Sliač:

https://www.facebook.com/…256325625290?…

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Leto v Kúpeľoch Sliač: Využite akciové ceny a užite si prázdniny s rodinou
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM