Monika Obrtalová Rôzne

Letný tábor pre deti choré na rakovinu

Detská onkológia v Košiciach pravidelne každý rok organizuje detské letné tábory s názvom „Štvorlístok“ pre onkologicky choré deti zo Slovenska. Tábor Štvorlístok sa tohto roku uskutoční pri Banskej Bystrici v rekreačnej oblasti Tajov v hoteli Lesák,

Dňa 12. júla (približne od 9.00 hod.) prídu deťom spríjemniť pobyt aj policajti z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, ktorí si pre deti pripravili ukážky policajného zásahu Pohotovostného policajného útvaru, ako i policajti z Okresného riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici, ktorí zase predvedú ukážky činnosti služobnej kynológie.

Takže deti sa môžu tešiť na štvornohých kolegov, streľbu, zadržanie nebezpečného a ozbrojeného páchateľa, ako i na množstvo iných zaujímavých ukážok. Po dynamických ukážkach si budú môcť deti prezrieť pristavené služobné vozidlá a motorky a „otestovať“ policajnú výstroj a výzbroj. V rovnaký deň do tábora zavítajú aj pracovníci z Komplexnej centrálnej záchrannej služby Gabčíkovo, ktorí majú pre detí takisto pripravený bohatý program.

KRPZ Banská Bystrica

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM