Jakub Forgács Rôzne

Letecké zábery skoro ako z rozprávky: Prekrásne donovalské výhľady vo VIDEU v 4K!

V meste pod Urpínom už máme typicky jarné počasie. Stačí však prejsť pár desiatok kilometrov severnejšie a ocitnete sa v rozprávkovo zasneženej krajine. Alebo nemusíte chodiť nikam a pozriete si toto krásne VIDEO donovalských výhľadov.

Ilustračný obrázok k článku Letecké zábery skoro ako z rozprávky: Prekrásne donovalské výhľady vo VIDEU v 4K!
5
Galéria

Pri prechádzke mestom už vidno v záhradách či na čistinkách kvitnúť snežienky a prvosienky. V niektorých neďalekých lyžiarskych strediskách sa však napriek tomu ešte stále lyžuje. Ak si Banskobystričania chcú užiť typicky zimné počasie, stačí ak sa vydajú napríklad na blízke Donovaly.

Ak si však chcete vychutnať atmosféru donovalských výhľadov z pohodlia domova, máme pre vás tip. Je ním úchvatné video z leteckých záberov, natočené dokonca vo vysokom rozlíšení 4K. Zážitok z jeho sledovania ešte viac umocňuje hudobný podklad videa.

Toto video uverejnil na YouTube portál videozoslovenska.sk a teraz si ho môžete pozrieť aj v našej videogalérii. Tento projekt má na svedomí aj krásne letecké video zasneženej Banskej Bystrice či z Laskomera natočených záberov Krížnej a Kremnických vrchov, o ktorých sme vás informovali pred pár týždňami

Čítajte tiež:

Aj vám v Bystrici chýba pravá zima? Krásne zábery z nášho mesta, ktoré vám ju aspoň trochu vynahradia

Úchvatné video donovalských výhľadov
1
Galéria
V OBRAZOCH: Unikátne dobové zábery zimy na Donovaloch
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM