Monika Obrtalová Rôzne

Le Desir - v znamení luxusu a krásy!

Hľadáte modelky na party alebo fashion show? Potrebujete hostesky s dokonalým profesionálnym vystupovaním pre spríjemnenie atmosféry na firemný večierok? Chcete zorganizovať spoločenské či kultúrne podujatie, no neviete ako na to? My vám poradíme! Je

Európska modelingová agentúra Le Desir začala svoje pôsobenie na slovenskom trhu prestížnym fotením v jednom z najluxusnejších hotelov na Slovensku, v Kempinski Hotel River Park. Fotenie sa uskutočnilo koncom apríla v exkluzívnych priestoroch prezidentského apartmánu, reštaurácii River Bank Brasserie a pri automobile Rolls Royce.

Na fotení nechýbali známe slovenské modelky Jana Mináriková, Veronika Gatialová, Veronika Kurucová, Kristína Šlesárová a Sabína Pleváková. Na tomto projekte agentúra spolupracovala s vybranými partnermi zo Slovenska – Alwe RentaCar, Beauty Centrum, MaxFactor, Saxana a rovnako aj s módnou návrhárkou Zuzanou Bottkovou. Celé fotenie, ktoré sa nieslo v duchu elegancie a luxusu si môžete pozrieť aj v našom videu!

Agentúra Le Desir organizovala v priebehu mesiaca máj niekoľko castingových turné, kde si vyberala modelky pre svoje akcie. Naposledy sa mohli z extravagantnej „fashion show“ tešiť návštevníci jedného z bystrických klubov, kde si popri krásnych ženách vychutnali aj výbornú hudbu v podaní Majka Spirita zo skupiny H16. Exkluzívne fotky z tejto akcie si môžete pozrieť práve u nás! Viac sa o pripravovaných podujatiach agentúry Le Desir dozviete na stránke [link=http://www­.ledesir.eu/a­gency]www.lede­sir.eu[/link] alebo sa staňte ich fanúšikmi na [link=http://www­.facebook.com/pa­ges/Le-Desir-Agency-official-FB/1266393707­43661]faceboo­ku[/link].

/PR/ Foto a video: Le Desir Fotky zo stránky môžu byť použité len so súhlasom autora!

Le Desir - v znamení luxusu a krásy!
1
Galéria
Le Desir
15
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM