Jakub Forgács Rôzne Správy

Kuzminovú privítajú pod Urpínom Bystričania aj Fragile. Treba rátať s obmedzeniami

Bystrica privíta zlatú olympijskú medailistku Anastasiu Kuzminovú ako sa patrí. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku Kuzminovú privítajú pod Urpínom Bystričania aj Fragile. Treba rátať s obmedzeniami
22
Galéria
Zdroj: TASR

Prvý marcový deň ožije Námestie SNP v Banskej Bystrici jedinečnou olympijskou atmosférou. Oslavy skvelých výsledkov našej úspešnej biatlonistky Nasti Kuzminovej v srdci mesta sa začnú o 16:30. „Do rytmu zahrá aj jej obľúbená kapela ̶ slovenská vokálna skupina Fragile,“ uviedla hovorkyňa primátora Zdenka Marhefková.

„Všetkých vás srdečne pozývam vo štvrtok, 1. marca na Námestie SNP, kde od 16.30 začneme žiť olympijskou atmosférou. Verím, že v mrazivom počasí nás zahreje skupina Fragile, ktorá zrušila aj svoje plánované aktivity, len aby mohla prísť zahrať našej trojnásobnej medailistke z Pjongčangu. Verím, že spoločne zaplníme námestie do posledného miesta a vytvoríme neopakovateľnú atmosféru,“ pozýva primátor Ján Nosko.

„V súvislosti s podujatím treba počítať aj s niekoľkými dopravnými obmedzeniami v historickom centre mesta. Vo štvrtok popoludní (od 12:00 hod.) bude vylúčené parkovanie vozidiel na Kapitulskej ulici. Zároveň odporúčame využiť parkoviská na Štiavničkách, Štefánikovom nábreží, Námestí slobody, Partizánskej ceste, Bellušovej ulici a pod. Najjednoduchším spôsobom ako sa dostať na Námestie SNP včas je použiť mestskú hromadnú dopravu, ktorá bude premávať bez obmedzení,“ dodala Marhefková.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zlatú Nasťu s olympijskou medailou na krku!

Foto: ilustračné

Takto si Nasťu zapamätáme navždy. So zlatou olympijskou medailou na krku
22
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM