Jakub Forgács Správy

Kuzminová, missky aj hráči amerického futbalu obsluhovali Bystričanov. Koľko vyzbierali na dobrú vec?

Ukázali, že majú srdce na pravom mieste. Známe osobnosti pod Urpínom na 90 minút vymenili profesiu. Stali sa obsluhou v bystrických prevádzkach. Pozrite, ako sa im darilo!

Ilustračný obrázok k článku Kuzminová, missky aj hráči amerického futbalu obsluhovali Bystričanov. Koľko vyzbierali na dobrú vec?
Zdroj: Dnes24.sk

Viac ako 1000 eur sa vyzbieralo za hodinu a pol v šiestich prevádzkach Cechu hostinských v Banskej Bystrici počas sprievodného programu Coffee Fiesty 2016. Peniaze poputujú na konto občianskeho združenia Svetielko nádeje.

Peniaze z predaja kávy sa podarilo vyzbierať aj vďaka osobnostiam Banskej Bystrice. Dobrú vec osobne pri predaji kávy podporili Anastasia Kuzminová, Tomáš Surový, missky Lujza Straková, Kristína Roháčeková a Ľudmila Šedivcová, Martin Turčan, Martin Otčenáš, Paula Fialková, americkí futbalisti z klubu Zvolen Patriots a Richard Gonda.

Samotné podujatie Coffee Fiesta 2016, na ktorom predvádzali svoje umenie majstri v pražení a varení kávy, sa konalo počas dvoch dní (21. a 22. mája) v Záhrade – Centre nezávislej kultúry.

Čítajte tiež:

Bystrický formulový jazdec Gonda v ROZHOVORE. Jazda na hrane aj dôvod na šťastie

Urobili nášmu mestu reklamu na nezaplatenie: 5 umeleckých mien, na ktoré môžu byť Bystričania pyšní

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM