Jakub Forgács Krimi

Kuriózna nehoda na bystrickej čerpačke: Vodič nabúral do tankovacieho stojanu

Nehoda, ktorá v Banskej Bystrici rozhodne upútala pozornosť. Mladý vodič (22) podľa polície doplatil na to, že sa dostatočne nevenoval riadeniu. Jeho jazdu ukončila nehoda na benzínovej pumpe.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózna nehoda na bystrickej čerpačke: Vodič nabúral do tankovacieho stojanu
Zdroj: Webnoviny.sk

„K dopravnej nehode došlo v nedeľu krátko po 19:00 na Zvolenskej ceste v Banskej Bystrici,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Vašková.

Ako pokračovala, podľa doterajšieho objasňovania sa vodič (22) Škody Fabie, ktorý viedol auto po Zvolenskej ceste, počas jazdy dostatočne nevenoval riadeniu. „Nesledoval situáciu v cestnej premávke, pričom pri prejazde pravotočivej zákruty vyšiel s vozidlom mimo cestu cez obrubník na čerpaciu stanicu pohonných hmôt, kde prednou časťou narazil do tankovacieho stojana, ktorý pri náraze poškodil,“ uviedla Vašková.

„Pri dopravnej nehode nedošlo k žiadnemu zraneniu. Požitie alkoholu u vodiča zistené nebolo,“ povedala hovorkyňa, podľa ktorej bola vodičovi na mieste uložená bloková pokuta vo výške 650 eur. „Škoda na vozidle bola vyčíslená na približne 4 000 eur a na poškodenom tankovacom stojane vo výške približne 15 000 eur,“ dodala.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM