Ivana Kováčiková Rôzne

Kúpalisko v Bystrici odhalilo ceny vstupného. Koľko bude stáť a aké zľavy sú pripravené?

Teploty stúpajú a všetci už myslia na letné kúpaliská a chytanie bronzu. Zisťovali sme, čo bude tohtoročné leto pri vode znamenať pre vašu peňaženku, keď sa vyberiete na banskobystrické kúpalisko. A kto má nárok na zľavu?

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko v Bystrici odhalilo ceny vstupného. Koľko bude stáť a aké zľavy sú pripravené?
Zdroj: TASR

Istotne sa už neviete dočkať krásneho víkendu stráveného na plážovom kúpalisku. O pripravovaných novinách na kúpalisku v Bystrici sme vás už informovali. Aktuálne informácie týkajúce sa cien vstupného mnohých Bystričanov iste potešia.

V areáli kúpaliska prebiehali viaceré úpravy, čistili sa bazény, zväčšovali sa chodníky, upravovali sa okolité terény. Samotné otvorenie ohrozili aj výkyvy počasia. Ako prisľúbila hovorkyňa kúpaliska, brány sa majú otvárať v priebehu prvého júnového týždňa. Presný dátum ešte nezverejnili.

„Celodenný vstup pre dospelých bude stáť 5,50 eur, pre deti 3,50 eur, pre dôchodcov 3,30 eur. Spomedzi nám podobným letným strediskám si stále udržiavame priateľské ceny, ktoré sú dostupné aj pre početnejšie rodiny,“ uviedla Denisa Berkis, marketingová manažérka kúpaliska.

„Aj pre tento rok sme pripravili pre návštevníkov rôzne zľavy z cien vstupného. Hlavnou novinkou v tejto oblasti je tzv. „Cashback“ systém. Stali sme sa súčasťou globálneho vernostného systému weeCONOMY, ktorý poskytuje obrovské množstvo výhod. Ďalej si zľavy budú môcť uplatniť študenti, dôchodcovia, ZŤP, ale aj nositelia Jánskej plakety. V tejto sezóne opäť spolupracujeme so Sphere Card, Euro 26, ISIC. Zľavy si budú môcť uplatniť aj návštevníci, ktorí prídu do 10:00 ráno alebo po 16:00,“ upresnila najzaujímavejšie informácie Berkis.

Čítajte tiež:

Kam za zábavou cez posledný májový víkend? Jeden klik a akcie v Bystrici máte ako na dlani

FOTO: V Bystrici máme skutočný unikát. Malé deti popustili uzdu fantázii a stali sa poradcami

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM