Monika Obrtalová Rôzne

Kto bude semifinalista Slovnaft Cupu?

Futbalisti majstrovského Slovana Bratislava a vicemajstra zo Senice vyriešia v stredu tajničku o mene posledného semifinalistu 43. ročníka Slovenského pohára. V súťaži pod novým marketingovým názvom Slovnaft Cup sú už od minulého roka známi traja sem

Zverenci trénera Stanislava Grigu majú pred duelom na Pasienkoch (výkop 17.30 h) výhodnejšiu pozíciu, keď v prvom štvrťfinále vyhrali na domácej tráve ešte 7. marca 2:0. Do listiny sa strelcov sa vtedy zapísali Ján Gajdošík a Jaroslav Diviš. Odveta tak sľubuje zaujímavý priebeh, pikantériu môžu byť štarty Juraja Pirosku či Ondřeja Smetanu v drese „belasých“ proti bývalým spoluhráčom.

Tréner majstra a obhajcu triumfu v SP Vladimír Weiss sa musí zaobísť bez rekonvalescentov Martina Dobrotku, Igora Žofčáka, Mária Pečalku, zdravotné problémy mali aj Filip Šebo či Lukáš Pauschek. Súboj na Pasienkoch sa v prípade výhry Slovana 2:0 po riadnom hracom čase predlžovať nebude, o postupujúcom rozhodne rozstrel zo značky pokutového kopu. Postupujúci z dua Slovan – Senica sa v semifinále, ktoré sa tiež hrá na dva zápasy, stretne s ViOn-om Zlaté Moravce, druhú dvojicu tvorí MŠK Žilina a Dukla Banská Bystrica. Prvé zápasy semifinále sa hrajú 17. apríla, odvety potom 24. apríla. Finále je na programe 8. mája v Bardejove.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM