Jakub Forgács Rôzne

Kradnutie triednej knihy á la Hollywood: Bystrickí študenti nakrútili VIDEO, ktoré vás dostane

Na banskobystrickú školu vtrhlo prepadové komando. Areálom znela streľba a výbuchy. Nejde však našťastie o realitu, ale o premakané video únosu knihy tohtoročných banskobystrických piatakov.

Ilustračný obrázok k článku Kradnutie triednej knihy á la Hollywood: Bystrickí študenti nakrútili VIDEO, ktoré vás dostane
Zdroj: Dnes24.sk

Čas stužkových slávností sa začína niekde už v septembri, končí sa prevažne v januári. Je to azda najkrajšie obdobie v živote stredoškolákov. Súčasťou toho celého sú aj populárne videá únosov či pečatenia triednych kníh, v ktorých študenti čoraz viac predvádzajú svoju kreativitu.

Tohtoročným piatakom z Evanjelického gymnázia v Banskej Bystrici sa podarilo nakrútiť krátky pôsobivý film, za ktorý sa naozaj nemusia hanbiť. Banskobystrickí študenti sa inšpirovaní akčnými vojenskými filmami a vytvorili video o získaní triednej knihy, v ktorom ukázali svoj herecký talent a veľmi pôsobivé efekty streľby či výbuchov.

Trojica vojakov, nasadených do akcie a vyzbrojených samopalmi, brokovnicou a granátmi, sa areálom Evanjelického gymnázia musela doslova prestrieľať. Asistoval im pri tom snajper, pri vstupne do školy zase použili C4-ku. Celú akciu z centrály riadila trochu roztržitá vedúca, zásluhou ktorej po získaní triednej knihy v areáli školy nezostal kameň na kameni. Veď si to pozrite sami…

Foto: youtube

Video: V.B z Evanjelického gymnázia v Banskej Bystrici, youtube

Bystrickí gymnazisti, vyzbrojení samopalmi a výbušninami, vtrhli do školy
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM